photoshop "DEKUPE" yapmak ( resimli anlatim )

selda84

Üye
Kayıt
2 Nisan 2008
Mesaj
1
Tepki
0
ben photoshopu öğrenmek istiyorum (tanıdığım) grafiker bir abim var ama onunla görüşmem zor hatta zaman ayırması imkansız sadece yaptığım denemeleri yolluyorum oda eksiklerimi söyleyip cevap verebiliyor çok yoğun iş temposu var...kısacası bana yardım edebilecek biri yok mu?(anlatım)....özellikle dekupaj işinde...şimdiden teşekkürler...
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
eğer photoshopu öğrenmek istiyorsan,photoshop dersleri başlığını çok iyi takip et,dersleri gözden geçir derim...! eğer yapamadığın yerler olursa ben ve diğer üyelerimiz yardımcı oluruz;)
 

Canan ERDE

Üye
Kayıt
19 Ekim 2007
Mesaj
502
Tepki
19
Mutlaka Dersleri Takip Ederek Devamlı Tekrar Yapmalısınız. Böylece Hem Programı Hemde Tekniği Anlamış Olursunuz.
Elinizdeki Bir Program Ne Kadar Anlatılsada Uygulama Yapmazsanız Anlatımlar İşe Yaramaz.

Pen aracının vektörel çizim ve daha ziyade dekupaj (bir nesneyi kendi dış çizgisinde zeminden ayırma) amaçlı kullanılır
Photoshop’un Sunduğu İmkanlar Sonsuz Olduğu halde, Yapılan İşin Fevkalade Olması İçin Objeleri Tanıma, Maus İle Çizim Yapabilme, El Alışkanlığı Ve Maus Kalitesi Gibi Özelliklerin Gerekliliğini Bilmelisiniz. Başlangıçta Vektörel Çizim Zor Gelsede, Sizi Ustalığa Çıkaracak Olanın Fırsat Buldukça Pratik Yapmak Olduğunu, Farklı Durumlar Karşısında, Değişik Çözümleri Üretmenin, Zamanla Ne Kadar Basit Olduğunu Farkedeceksiniz, Bir Kaç Saatlik Çalışma İle Önceki Zor Gelen Düzenlemeleri Ne Kadar Hızlı Dekupe Ettiğinizi Görerek Şaşıracaksınız.

Dekupede Sıkça Kullanacağınız Araçlar.
 

tümen

Üye
Kayıt
10 Temmuz 2009
Mesaj
58
Tepki
0
ayrıntılı oalrak görmek isterseniz kesim tekniklerini ps de ....................... adresini eklerseniz yardımcı oalbilirim

Forum içindeki konulara yardım ve paylaşım içinde olsa sabit/mobil telefon numarası, e-mail, msn, icq v.b. adreslerinizi vermek yasaktır.
 

worldly

Üye
Kayıt
20 Nisan 2010
Mesaj
17
Tepki
0
nhormal bir objede dekube yapmak kolay ama insası objede nasıl yapılacak kolay bi şekilde biri bunu anlatsın
 
Yukarı Alt