photoshop deneme bir iki :)

semira

Üye
Kayıt
30 Mayıs 2009
Mesaj
255
Tepki
145
MRLYN.jpg OZ.jpg MRLYN.jpg
OZ.jpg


photoshop çok zor ama öğrendikçe neler yapabileceğinizi görmekte bir okadar zevkli doğrusu. karaklem çalışıyorum aslında ama siyah ve beyaz sıkıcı olabiliyor bazen,yani resimlerimdeki renk ihtiyacımı bu şekilde karşılamayı düşünüyorum bundan sonra :) marlyn benim yaptığım bir karakalem çalışmasıydı renklendirmeye çelıştım.dediğim gibi öğrenmeye çalışıyorum henüz ama yinede paylaşmak istedim.
 

Dosyalar

Son düzenleme:

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Elinizdekilerle Popart'a yönelebilirseniz daha zevkli sonuçlar alırsınız. Turuncu çalışma buna çok uygun ve güzel mesela, bayan görselinden olsa gerek. Şu ozan arkadaş da olabilir. Ancak bence her şey kendi değerinde kalmalı.
Orijinali ne ise onu da paylaşmalısınız yine de.
Son olarak, bu dünyadaki en anlamlı iki renk Siyah ve Beyaz'dır bence. Örneğin Siyah ve Beyaz Kırmızı ve Mavi'den daha çok anlam ifade eder insana, bu haricindeki her kombinasyon için geçerlidir. İsterseniz pantoneyi yıkın ortaya nafile...
Sıkılmak şurda dursun.

iyi çalışmalar.
 

semira

Üye
Kayıt
30 Mayıs 2009
Mesaj
255
Tepki
145
Öğrenmekte zorlanıyorum yoksa neler yapıcam :) bunlar henüz çok kötü ama paylaştım işte. Dediğiniz gibi popart banada çok cazip geliyor, renklerin canlılığı zıtlığı ve netliğini istiyorum çünkü, bakalım umarım çözerim şu photoshopu çok çalışıyorum ama :) ve evet siyah beyaz vazgeçilmezdir bencede. Teşekkür ederim tavsiye ve yorum için, kimse bişey yazmayınca bozulmuştum biraz açıkçası :)
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
"kimse bişey yazmayınca bozulmuştum biraz açıkçası"

Kedidir o, kedi...

İyi çalışmalar.
 
Yukarı Alt