Photoshop Kitap tavsiyesi Scott Kelby - Özge Mardi Bayar

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Öncelikle Özge hanım'ın kitabı programı tanıma ve hakimiyet için gerekli tüm verileri içermekte.. Bende bu kitabı takip etmekteyim.. Gelelim diğer kitaba kitapçılarda inceleme fırsatı bulmuştum.. Fotoğrafçılar için ve ya fotoğraf düzenleme için alınabilir bir kaynak.. Onun dışında nette yer alan eğitim videolarını ayrıca Özge hanım'ın kendi web sitelerinde (vsakademi) yer alan eğitimleri, yabancı sitelerde yer alan tutorialleri vb. bol bol incelemen tavsiye olunur..
Çıktığın yolda başarılar dilerim..
Keyifli forumlar..

nehars

Üye
Tepki
0
@Aslı SAYILIR

Aslı hanım teşekkürler fotoğrafçılıği geçen yıl kurs ve kendi kişisel girişimimle ile başladım sayılır şuan bi üniversite öğrencisi olarak boş vakitlerimde stüdyoda kendimi geliştirerek devam etmekteyim nette araştırmalarım sonucu scott kellby dünya çapında bi fotoğrafçı ve yazar özge mardi ise yerli kaynakların içinde en iyisi olarak geçiyor benim sorum -benim seviyem için hangisiyle devam etmem en avantajlısı olur cevaplar için şimdiden teşekkürler

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@nehars

Öncelikle program arayüzüne, araçlara ve menülere kısacası programa hakimiyeti sağlayacak bir kaynak ya da eğitim seçmelisiniz :) Ardından uygulama tabi olmazsa olmaz.. Bahsettiğiniz kaynaklar uygundur şu an piyasada en çok satan kaynaklar arasındadır ille de yazılı kaynaktan faydalanmak istiyorsanız :) Başarılar dilerim... Takıldığınız konularda her zaman sorularınızı yöneltebilirsiniz.. İyi çalışmalar.. Keyifli forumlar..

nehars

Üye
Tepki
0
@Aslı SAYILIR

Aslında sıfırdan başlıyor değilim son 1 yılda kendimi internetteki tutorials videoları olsun diğer kaynaklar olsun stüdyo ortamı olsun biraz geliştirdim ama profesyonel seviyeye geçmek için hangisi daha verimli olur diye sormuştum :) neyse şansımı çoğu insanın tavsiye ettiği scott kelby den yana kullanacağım :)

Yukarı Alt