Photoshop ta dekupe yapma

Kayıt
31 Temmuz 2008
Mesaj
6
Tepki
0
Arkadaşlar ben photoshop ta çok yeniyim o yüzden basit bir soru sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Photoshop ta dekupeyi nasıl yapıyoruz birde bir resimin belli yerleri net diğer yerleri daha silik nasıl yapabilirim. İlginize şimdiden teşekkür ediyorum:)
 
Kayıt
31 Temmuz 2008
Mesaj
6
Tepki
0
teşekkür ediyorum. Ancak sitede de yeni olduğum için tam olarak kullanamıyorum zamanınızı aldıysam kusura bakmayın ilginize teşekkür ederim

Arkadaşlar ben bu konuyu sitede araştırdım ya yok yada yine ben bulamıyorum fakat sormam gerekiyor ilgilenirseniz photoshop ta degrade olayını nasıl yapıyoruz yardım edebilirmisiniz. Birde bir resimde belli yerleri net belli yerleri silik nasıl yapabiliriz teşekkür ederim
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
Öncelikle "degrade" ile ilgili bilgiyi aşağıdan alabilirsiniz...

Yazdığınız yazıya ya da sayfaya import ettiğiniz fotoğrafa degrade vermek için öncelikle ilgili ögeyi seçiyorsunuz. Tools paletinde bulunan Gradient Feather Tool (Shift+G) aletini seçiyorsunuz. Degrade vermek istediğiniz yönü seçip ögenize uyguluyorsunuz.

"Alıntıdır"


2. Silik silik derken neden bahsediyorsunuz? en azından bir örnek koyarsanız ona göre açıklamasını yapabiliriz...
 
Kayıt
31 Temmuz 2008
Mesaj
6
Tepki
0
öncelikle teşekkür ediyorum yanıt için. Yani resimde belli bir objeyi ön plana çıkarma. Anlatmak istediğim buydu. Sitede böyle bi şey var ama o arka planı çok fazla flulaştırıyor yani arka plan hiç görünmüyor gibi bişey ben arka fonu daha net istiyorum teşekkür ediyorum.
 
Yukarı Alt