Photoshopla istenmeyen bir yeri silme

Kayıt
3 Ağustos 2012
Mesaj
191
Tepki
1
Katalog tasarımı için, bi firmanın fotoğrafı eklenecek ama bu araba görüntüyü kirletiyor. Photoshopta arabayı kaldırmaya çalışıyorum ama fotoğrafın orjinalliği gidiyor ve tam istediğim gibi olmuyor. Bir yerden sonra görüntü berbat oluyor. Bunun için bi öneriniz var mı ? Hangi aracı önerirsiniz ? Ben Clone Stamp Tool'u kullanarak yapmaya çalıştım
 

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Kayıt
1 Ocak 2012
Mesaj
962
Tepki
470
Fotoğrafta arabayı kaldırmak için gerekli şeyler mevcut, binayı tamamlamak için en alt kısmı çoğaltmalı, arabadan oluşacak boşluğu asfalt ve arka plandaki bitkilerle tamamlamalısınız. Clone Stamp uygundur... İlk başlarda zorlanacaksınız ve doğal gözükmeyecek belki ama uğraştıkça ve photoshop'u tanıdıkça kendi tekniğinizi geliştirecek ve başarılı sonuçlar alacaksınız.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Buyrun, anladığım kadar yapmaya çalıştım.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Merhaba,
aslında çalışmayı 7 dakikalık bir zamanda yaptım dolayısıyla gelişigüzel oldu, iş size ait olduğu için daha detaylı bir çalışma ile daha gerçekçi bir hava yaratabilirsiniz.


Google'de "Photoshop Vanishing Point" derslerini aratıp incelerseniz nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz, size fazlasıyla yardımcı olacaktır, ayrıca rica ederim, zevkliydi.
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
@yusufbatirel
Bravo... Fevkaladenin fevkinde bir yardım mesajı olmuş....
 
Yukarı Alt