Photoshop'ta Bulutlara Derinlik Verme?

çiğdem

Üye
Kayıt
15 Ağustos 2007
Mesaj
19
Tepki
2
merhabalar;

Hasan beyin sizi yönlendirdiği adımlar doğru siz neden bunu yapamadınız. çünkü bir resmin derinlik hissinin verilmesi jpeg resmine ps dosyasında sizin uygulamanız gibi olur. resmi ai ile çizime çevirip ps dosyasına alırsanız. ve tekrar hasan beyin dediği şekilde uygularsanız dogu bir şekilde derinlik verecektir.
 
Kayıt
3 Ağustos 2009
Mesaj
604
Tepki
74
Çiğdem Hanım, merhaba,

Diyorum ki, şu konuyu biraz detaylı bir şekilde anlatsanız..
Açıkça söylemek gerekirse yazdıklarınızdan pek birşey anlamadım. Bir örnek üzerinden ve tane tane anlatarak bizi bir güzel bilgilendirseniz..
İyi niyetli çabanıza o zaman şapkamı çıkaracağım.
Şimdiden teşekkürler.

Tuncer ÖZKAN
 

çiğdem

Üye
Kayıt
15 Ağustos 2007
Mesaj
19
Tepki
2
merhaba Tuncer bey,
anlatmakta çok detaya giremem size ve diğer arkadaşlara yardım olması açısından site adresini yazıyorum detaylı bir şekilde orada anlatılmaktadır..
iyi günler
 
Kayıt
3 Ağustos 2009
Mesaj
604
Tepki
74
Çiğdem Hanım,

Biraz baskı yapmış gibi oldum galiba.
Açıkçası bu durumdan rahatsız oldum. Amacım hiç de bu değildi.

Fakat, arkadaşımızın konu açarken istediği şey ile geldiğimiz nokta, bana göre çok farklı. Bunu görmemek mümkün değil. Çünkü bulutlara verilen bir perspektif (ki bu konuda çekincemi de belirtmiştim) ve bunun nasıl yapılabileceği ile ilgili bir çözüm isteniyordu.
Oysa, en son verdiğiniz linki de incelediğimde sorunun yine ıskalandığını görüyorum. Çünkü verdiğiniz link; alan derinliği konusunu işliyor.
Bunların her ikisi de farklı konular.

Neyse, uzatmayayım; hiçbir forumdaş üzerine baskı kurmak, küçümsemek gibi bir niyetim yok. Eğer böyle bir görüntü oluşturduysam kusura bakmayın. Sizin ve diğer forumdaşların iyiniyetinden kesinlikle eminim.

Fakat konu üzerinde tartışmaya devam edebiliriz.

Sevgiyle ve Saygıyla.
Tuncer ÖZKAN
 
Yukarı Alt