Pisik Onleyici Tasarim..

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
pişik önleyici bir kremde şapkalı japon bir çocuk bana pek hoş gelmedi doğrusu....
krem kutusu çok geri planda kalmış arkadaki fonda çok abartılı geldi, yinede emek vermişsiniz, elinize sağlık :rolleyes:
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Şapkalı japon bir bebek size neden hoş gelmedi Sedat Bey? Şapkalı japon bebekler pişik olmazlarmı? Kutunun ön plana çıkması gerekmiyordu. Zaten o yüzden ufak ve arka planda. Fon için birşey söyleyemem. Kimi beğenir, kimi beğenmez. Güzellik göreceli bir kavramdır.

Yorumunuz için teşekkür ederim.
 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesaj
1.562
Tepki
25
gerek kompozisyon (yerleştirilme şekli) gerekse renkler gayet ahenkli duruyor gayet başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim. Serkan bey küçük bir önerim olacak zeminde kullandığınız vektöre (kutunun altında kalan kısmına yani) alttan yukarı doğru koyudan açığa degre verseydiniz kutunun altındaki kısım biraz daha sade olurdu ve kutu biraz daha açığa çıkardı kanısındayım yada feader vererek silinebilirdi de nacizate fikrimdir bu haliylede çok güzel...
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Yorumunuz için teşekkür ederim Dilek Hanım. Fikirlerinizi bir kenara not ediyorum. Bu iş için geç kalınmışta olsa diğer işlerimde göz ardı etmeyeceğimden emin olabilirsiniz.

Saygılarımla.
 
Kayıt
19 Aralık 2008
Mesaj
5
Tepki
0
Tasarim olayina birsey diyemeyecegim!! ama firma ismi cok ciddi gelmedi bana.. isim bulmakta zorlanmislar galiba.. SURUVER / Turkcesi : SÜRÜVER.. güldük tabii!!! :)
 

Ndesign

Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.361
Tepki
51
çalışma güzel renkler güzel fakat ben resime takıldım :D gözler çekik gibi :D
 
Yukarı Alt