"Popilation" Yeni 1 Çalışma(Etkileyici)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Aklıma yaşam zinciri geldi, sonra maxa yansıdı...

Çizim ve fikir herzamanki gibi komple bana ait.
Type: 3D Max+V-Ray
Ek:pS
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
Valla hakan senin yaptıklarını görünce insanın 3d max gibi programları öğrenesi geliyor çok güzel bi iş çıkarmışsın popilation da çok güzel durmuş

başarılarının devamını diliyorum ellerine sağlık:)
 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesaj
1.562
Tepki
25
Hakan bey çalışmalarınıza kalıplaşmış olmasın diye yazacak bişey bulamıyorum kesinlikle öneriye yada eleştiriye ihtiyacınız yok güzel imrenilecek işler çıkartıyorsunuz takdir ediyorum sizi gerçekten bunları ders niteliğinde anlatsanızda bizlerde öğrensek ama çok ince detaylı anlatım istiyorum kendi adıma çünkü bu programı gerçekten öğrenmek istiyorum
 

kriptonik

Üye
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
257
Tepki
1
Hakan Bey, ellerinize emeğinize sağlık süper bir konsept... özellikle popilation logosu muhteşem bence.. bu kesinlikle harcanmamalı bunu markalaştırmak gerekli bence.. yani boynerin logosu gibi bişey bu boşa giderse kullanılmazsa çok yazık olacak bence.. Sizin ve Aslı Hanımın yüzünden artık baktığım hiçbir fotoğrafa gerçek fotoğrafmış gibi bakamıyorum.. Her fotoğrafta.. "---kesin 3dsmax ta yapmışlardır burasını, bak burasını da illustratörde yapmışlardır.. " diyorum.. Yani artık fotoğrafçılığı bitirdiniz gözümde ya..:( kusura bakmayın ama.. çok gıcıksınız..:)
 
Kayıt
6 Ocak 2009
Mesaj
260
Tepki
16
Dilek abla sana sonuna kadar katılıyorum + destekliyorum :)
Hakan bey lütfen bunlar bize ders olarak yansısın :) Ki bizde yapalım böyle çalışmalar :),
Ellerinize sağlık güzel çalışma.,
Paylaşım içinde teşekkürler ..
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
ilk bakışta tam bir italyan markası olmuş, kompozisyon harika, ben çok beğendim, ellerinize sağlık. Bazı insanlar bir mesleği tercih ederler ama aslında o meslek onların doğasında zaten vardır, ufukları olabildiğince geniş ve sonsuzdur, hakan bey sizde de bu kesinlikle ve fazlasıyla var. Yani sadece hayal etmek ve düşünmek yetersizdir, önemli olan hayalleri gerçeğe dönüştürebilmektir. Yeteneğiniz kesinlikle hayallerinizi ortaya çıkarmakta ve sizde bunu başarmaktasınız. Biliyorum ki, tüm bunları yapabilmek için çok yoğun bir mesai harcıyorsunuz, bu da mesleğinize olan sevgi ve bağlılıktan kaynaklanıyor. Yeni başlayan ve bu işe meraklı olan arkadaşlarımız, sizin işlerinizi gördüğü zaman kesinlikle başarı çıtalarını yükseltme ihtiyacı hissedecekler, çünkü siz örnek alınması gereken tasarımların mimarısınız.
Sizi tekrardan tebrik ediyorum.
Başırılarınızın devamını dilerim ...
 

kriptonik

Üye
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
257
Tepki
1
Aynen katılıyorum sayın danışman'a.. ama Hakan beyin çalışmalarının gereken ilgiyi görmediği kanısındayım, yani eğer Hakan bey desteklenirse, kendisi kadar çalışkan bir ekibe dahil olabilirse, çalışmalarından daha önemli noktalarda faydalanılabileceği görüşündeyim.. Biz altyapıyı, bu çalışmaların nasıl hazırlandığını bildiğimiz için takdir ediyoruz, ancak işten anlamayan biri bu çalışmaları kullanılabilir şeyler olarak görmeyecektir gibi geliyor.. Yani eğer bu bilgi ve deneyimi destekleyen bir ekibe dahil olursa çok çok müthiş şeyler çıkacak ortaya diye düşünüyorum.. Eğer böyle bir ekiple çalışabilirse, o zaman hakettiği değeri alacağına inanıyorum çalışmaların.. Allah yolunu açık etsin Hakan beyin.. tabi bizim de..:)
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Teşekkürler Fatih , aklımıza geldikçe kendi çapımızda birşeyler yapıyoruz.
Güzel yorumun için ben teşekkür ederim yine,başlamak evet, neden olmasın?

Dilek Hanım, size de çok teşekkürlerimi sunarım, arkadaşlarımı güzel birşeyler yapmaya teşvik etmek cidden 2. bir güzel bir durum.Ders olarak birgün mutlaka ilgileneceğim konuyla, dediğiniz gibi:)
Şunu da eklemeliyim ki siz max bilseniz cidden harika içmekan tasarımlar yaratırsınız.
Çünkü çizim sizin işiniz.

Sayın kriptonik neden böyle düşünüyorsunuz anlamadım, herşey insanın isteğine bakar, ve insanoğlu zeki ise , kaabiliyetliyse , belli bir kapasitesi varsa öğrenmeye de fazlasıyla açıktır ki bu saydıklarım her insanda vardır muhtemelen.Siz de bu insanlardansınızdır , bir sınayın kendinizi.

Size de güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Elif Hanım.Umarım ders olarak birgün paylaşırım.



Sayın Danışman, söylediklerinizde çok çok haklısınız.
Bazı şeyler zaten birilerinin içinde vardır, o öyle doğmuştur, öyle büyümüştür.
O olgunlaştıkça içindeki bu bazı şeyler kendisini dışarıya atmak isteyecektir, zamanı geldiğinde ise zaten içerde saklı kalamayacak bir şekilde çıkacak dışarı.
İçinizde bu güç varsa, orada daha fazla saklı kalamıyor.
Örn dün geç vakit bilgisayarda cidden belgesel izliyordum, bir çita dehşet bir hızla koşarak yavru bir ceylanı yakaladı, öldürdü ve kendi yavrularına götürdü, orada adam ekosistemin gerekliliğinden bahsetti,yaşam zinciri grafiğini gösterdi,bizim de bu sistemin bir parçası olduğumuzu hatırlattı, etkilendim, ve dedim ki bunu grafiğe yansıtmak lazım.
Sonra maxda böyle bir fikirle, birşeyler yapmaya çalıştım.
İlhamın nereden geleceği hiç belli olmuyor açıkcası.
Size de güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
 

HIRCINBEY

Üye
Kayıt
25 Mayıs 2009
Mesaj
31
Tepki
3
Emeğinize sağlık Hakan bey, Gerçekten çok hoş bir çalışma. Bende diğer arkadaşlr gibi ders olarak anlatımınızı dört gözle bekliyorum.
İyi Çalışmalar.
 

hasari

Üye
Kayıt
27 Haziran 2008
Mesaj
28
Tepki
0
Elinize sağlık hakan hocam güzel bir çalışma. Ben bu işlerden pek anlamam ama halkaların çalışmada sonlandığının devamının olmadığı görülüyor. Bu çalışma daha çok gergin bir zincire benziyor ama yukarda yazdığım gibi devamı yok sonlandırılmış yanı. Bunun bu şekilde zeminde durması imkansın. Halkaların sağa sola yatıp hafif eyri durması gerekmez mi?
Tekrar elinize sağlık, bir gün biz de böyle çalışmalar hazırlamak istiyoruz.
 
Yukarı Alt