brush51
Üye
- Tepki
- 0
kolay gelsin arkadaslar
kendim icin bir logo tasarlamaya basladim ve fikirler üretiyorum kendi kendime.
ben grafiker degilim, yazilimciyim ve kendi portfolio/websitemi biraz düzenli ve yakışıklı tasarlamak istiyorum.
photoshop ile bilgim az cok var, ama profesyonel bir derecede degilim.
kullanmak istedigim harfler ismimin ve soyadimin ilk harfi. e ve b oluyor
yani: eb
renk olarak turuncu yada turkuaz düsünüyorum. mümkün oldugu kadar sade tutmaya calisacagim.
simge olarak gizli bir hilal yada bir lale katmayi düsünüyorum. yurtdisinda kaliyorum(almanya), yurtdisinda calisiyorum, ve ondan dolayi milliyetciligimi simgeme katmak istiyorum
suan fikrimdeki:
ici bos olan bir daire düsünün, o daireyede bir 5-10px kadar border düsünün. onun bir yarisi, border rengi turuncu, diyeride turkuaz. suan cizim olarak uyguluyorum, birazdan yükleyecegim.
"eb" harflerini nasil eklesem, laleyi nasil eklesem, yada hilal.
arkadaslar umarim uzun yazdim diye kizmazsiniz.
umarim bu konuda fikirlerinizi benimle paylasirsiniz.
kendi simgemi işimle(yani yazilimcilik) pek bir baglanti kuramadigimdan dolayi böyle bir simge düsündüm kendime.
hayirli aksamlar,
selamlar.
kendim icin bir logo tasarlamaya basladim ve fikirler üretiyorum kendi kendime.
ben grafiker degilim, yazilimciyim ve kendi portfolio/websitemi biraz düzenli ve yakışıklı tasarlamak istiyorum.
photoshop ile bilgim az cok var, ama profesyonel bir derecede degilim.
kullanmak istedigim harfler ismimin ve soyadimin ilk harfi. e ve b oluyor
yani: eb
renk olarak turuncu yada turkuaz düsünüyorum. mümkün oldugu kadar sade tutmaya calisacagim.
simge olarak gizli bir hilal yada bir lale katmayi düsünüyorum. yurtdisinda kaliyorum(almanya), yurtdisinda calisiyorum, ve ondan dolayi milliyetciligimi simgeme katmak istiyorum
suan fikrimdeki:
ici bos olan bir daire düsünün, o daireyede bir 5-10px kadar border düsünün. onun bir yarisi, border rengi turuncu, diyeride turkuaz. suan cizim olarak uyguluyorum, birazdan yükleyecegim.
"eb" harflerini nasil eklesem, laleyi nasil eklesem, yada hilal.
arkadaslar umarim uzun yazdim diye kizmazsiniz.
umarim bu konuda fikirlerinizi benimle paylasirsiniz.
kendi simgemi işimle(yani yazilimcilik) pek bir baglanti kuramadigimdan dolayi böyle bir simge düsündüm kendime.
hayirli aksamlar,
selamlar.