Post Prodüksiyon, Animasyon üzerine Profesyone Eğitim

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
5 Mayıs 2011
Mesaj
419
Tepki
26
Televizyon, Post Prodüksiyon, Reklam, Eğitim ve Yayıncılık sektöründe edindiğim
tecrübe ve deneyimlerimi paylaşmak ve de desteklemek amacıyla
İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne yakın ikamet eden ve post prodüksiyon,
animasyon eğitimi almak isteyen arkadaşlara haftada 2 gün eğitim veriyorum.

iletişim : gunayyunus@gmail.com

ayrıntılı bilgi için : Gunay Yunus Page

cv ve referanslar için web sitesindeki cv ye göz atabilirsiniz.



Finalcut Pro ve Premiere
Mac tabanlı kurgu programı FinalCut ve Pc tabanlı Premiere programları ile videolarınızı efektler ve animasyonlarla süsleyebilir, müzik ile destekleyebilirsiniz.

FinalCut Pro 2 saat 75 TL
Premiere Pro 2 saat 75 TL


After Effects
2D ve 3D nin temel temel öğelerini barındıran After Effects derslerimde After Effects tanımı, film ve reklam sektöründeki kullanım alanları olan Rotoscoping, Painting, Tracking, Color Correction, Temel Animasyon kuramları, Mask ve Clone yapımı, Efektif kullanımlar öncelikli olarak yer almaktadır.

2 saat 50

Illustrator
Vector Painting, Image ve Shape Illustration gibi temel kavramlar ve yöntemlerin yanında, 2 D ve 3D Geometry, Vektörel Dergi kapağı hazırlama, Çizim ve Düzeltme ( Drawing and Editing Path), şekil hazırlama (Building Shapes), Yazı çalışmaları, Logo yapım ve tasarım aşamaları, Görünüm ve Efekt Uygulamaları, Renklendirme Kuramları yer almaktadır. Kişiye özel ders programı hazırlanmaktadır.

2 Saat 50 TL


Photoshop
Collage, Manipulation, Retouching, Painting, Illustration gibi temel kavramlar ve yöntemlerin yanında, imaj üzerinde Color Correction, Film afişi, Dergi kapağı hazırlama gibi sektörde yoğun olarak kullanılan yöntemler, photoshop derslerimin içeriğinde yer almaktadır. Kişiye özel ders programı hazırlanmaktadır.

2 Saat 50
 

utkanhasan

Üye
Kayıt
28 Ocak 2012
Mesaj
22
Tepki
0
Benim Bir sorum var yanitlarsaniz sevinirim apple final cut x kullaniyorum mpeg2 formati atiyorum videoda ses cikmiyor yardimci olabilirmisiniz ?
 
Yukarı Alt