Powerpoint dışında sunu programı

kahramu

Üye
Kayıt
24 Temmuz 2009
Mesaj
93
Tepki
2
Merhaba benana sunu programı lazım değişik en azından power ve movie maker dışında bildiğinzi güzel kullanabileceğim sunu programı varsa söyleyebilir misiniz çok sevinirim..Şimdiden teşekkür ederim..
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Şimdi şunu açıklığa kavuşturalım :

Powerpoint ile daha çok sabit nesneler üzerinde sunu yaparsınız ama movie maker ile video düzenlemesi yapıp sunu yapabilirsiniz. Siz hangisine eş değer bir sunu programı arıyorsunuz.

Sizin cevabınız gelene kadar ben size birkaç tane önereyim.

BB FlashBack (1.5.4.228)



Bu programla Ekranınızdaki bütün görüntüleri sesli olarak kayıt yapabilirsiniz. Cektiğiniz görüntüyü program önce kendi formatında (fbr) kayıt ediyor. Daha sonra bunu WMW, AVI, Flash, Power point ve EXE dosyası olarak kayıt yapabilirsiniz. AVI ve WMV formatlarında codec seçebilirsiniz. Görüntülere ayrıca istediğiniz saniyeye yazı, resim ve ses'te ekleyebilirsiniz. Daha bir çok ayrıntılı özelliği var. Böyle bir program arayanların işine yarayacaktır. Program için en az DirectX 9.0 yüklü olması lazım.

Macromedia CAPTIVATE

Mimarlar çizimlerini jpeg veya vektörel formatlarda export ederek captivate içine ekleyebilirler.Grafik tasarımcısı yaptığı çalışmaları captivate içine kolaylıkla sürükle bırak metoduyla ekleyebilirler.Captivate beraberinde ayrıca kutulu baloncuklar ve değişik işaretlerde gelmektedir.

Captivate de istediğiniz fontu istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.İİllaki sunum yapmak istediğiniz makineye sunumlarınızı bir daha yüklemeniz gerekmez.

Autorun özelliğinide ayarlayarak cd ye kaydettiğiniz sunumlarınız cd takıldığı an kendisi oynamaya başlar.

Captivate ile okullar daha etkileyici interaktif dersler hazırlayabilirler.

 

kahramu

Üye
Kayıt
24 Temmuz 2009
Mesaj
93
Tepki
2
Çok teşekkür ederim çok sağolun ben movie maker türüne benzer program arıyorum daha doğrusu resim ve yazılara efekt uygulayabileceğim kampanya programları hazırlamam gerekiyor movie maker programı da güzel ama daha kapsamlı ve daha değişik uygulamalar olan programlar arıyorum..Resim yazı ve müzik ekleme imkanı veren bu kadar...
 

C@GL@R

Üye
Kayıt
17 Ekim 2009
Mesaj
83
Tepki
3
Merhaba;

Esasında istediğiniz tarzda bir çok amatör ve profesyonel program mevcut. Ben size tavsiye edebileceğim 3-4 tanesinin ismini veriyim bi inceleyin..

Ulead VideoStudio 10 Plus
Adobe premier
Camtasia Studio
proshow gold
Pinnacle
After Effect
Sony Vegas
Particle Illusioun
...vs

Kolay gelsin.
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Çağlar'ın ismini verdiği programlarda bu tarz sunularda başırılıdır. Denemekte fayda var..
 

mustafendi

Üye
Kayıt
12 Mayıs 2011
Mesaj
2
Tepki
0
Peki sunum sırasında tuşlara basarak kontrol imkanı veren bir slayt hazırlama programı var mı? (Power Point dışında) Proshow producer denedim ama çıktı olarak tuşlarla müdahale edilebilir değil. Ben slaytın gösterim esnasında sadece tuşa basıldığında resimlerin değişmesini istiyorum. Arka planda müzik veya konuşma devam etsin. Bunu yapabilir miyim acaba?
 
Yukarı Alt