Merhaba Hasan.
Mesajınızı okudum okumasına da üstteki kızın sağ eli ile yazdığı bu şekilde ispatlanamaz, yani yargınız sadece bir teoride kalır.
Size örnek bir fotoğraf hazırladım:
Şimdi aynı dikkat ile bu kıza da bakın, sizce bu kız gerçekte hangi taraftaki elini kullanıyor?
Fotoya bakarız ve ancak tahminde bulunabiliriz, gerçeğe varamayız, neden?
Çünkü ortada bir aynalama mevcut.
Peki ben aynı fotoğrafı "Yeğenim ilk kez yazı yazmaya hazırlanıyor" şeklinde bir konu açıp şu şekilde ekleseydim yine fotoğrafı aynaladığımı düşünür müydünüz yoksa fotoda gördüğünüze mi inanırdınız?
Bu fotoyu yeğenim ilk yazısını yazmaya hazırlanırken çektim.
Canım benim, deftere yazmaya baştan değil sondan başlamış.
Düşünceniz nedir?
%90 fotoda gördüğünüze inanırdınız, neden? Çünkü insanoğlu genelde hep ilk algıladığına inanır.
Ben bilemem adamların tutup fotoyu evirip çevirdiğini, siz de bilemezsiniz.
Tabii ki bu fotoğrafı çeken siz değilseniz.
Ayrıca kırmızı kalem haricinde görebildiğim birçok hata mevcuttu, eski mesajımda yazmıştım.
(Laf aramızda, fotosunu eklediğim kız sahiden solaktı.)
Her neyse, size ve Sedat Bey'e yeni çalışmalarınızda başarılar dileriz.
Mesajınızı okudum okumasına da üstteki kızın sağ eli ile yazdığı bu şekilde ispatlanamaz, yani yargınız sadece bir teoride kalır.
Size örnek bir fotoğraf hazırladım:

Şimdi aynı dikkat ile bu kıza da bakın, sizce bu kız gerçekte hangi taraftaki elini kullanıyor?
Fotoya bakarız ve ancak tahminde bulunabiliriz, gerçeğe varamayız, neden?
Çünkü ortada bir aynalama mevcut.
Peki ben aynı fotoğrafı "Yeğenim ilk kez yazı yazmaya hazırlanıyor" şeklinde bir konu açıp şu şekilde ekleseydim yine fotoğrafı aynaladığımı düşünür müydünüz yoksa fotoda gördüğünüze mi inanırdınız?
Bu fotoyu yeğenim ilk yazısını yazmaya hazırlanırken çektim.
Canım benim, deftere yazmaya baştan değil sondan başlamış.

Düşünceniz nedir?
%90 fotoda gördüğünüze inanırdınız, neden? Çünkü insanoğlu genelde hep ilk algıladığına inanır.
Ben bilemem adamların tutup fotoyu evirip çevirdiğini, siz de bilemezsiniz.
Tabii ki bu fotoğrafı çeken siz değilseniz.
Ayrıca kırmızı kalem haricinde görebildiğim birçok hata mevcuttu, eski mesajımda yazmıştım.
(Laf aramızda, fotosunu eklediğim kız sahiden solaktı.)
Her neyse, size ve Sedat Bey'e yeni çalışmalarınızda başarılar dileriz.