Radyo Katalog Çalışması

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
@bgirlelif

Amacımız Türkçenin katledilmemesi, site yönetimi olarak önemle bu konunun üzerine eğiliyoruz, "uzun uzun yazmak işime gelmiyor" cümlesi beni şaşırttı doğrusu, bu sizin ana diliniz ve konuşup yazabileceğimiz başka bir Türçe yok, siz ve sizin gibi düşünen arkadaşlar yakında yeni bir dil icad edecek ve bu hiç hoş olmayacak... Bu arada lütfen forum kurallarını okuyunuz bold yazmak yasak.. Düzenliyorum.
 

Elif Tekin

Üye
Kayıt
27 Haziran 2008
Mesaj
50
Tepki
0
Bakın ben deneme sınavlarında sözel kısımda full yapan birisiyim. Türkçemizin ne kadar doğru kullanılması gerktiğini katıldığım konferanslardan emin olun çok iyi biliyorum tamam sizde haklısınız site kuralları gereği öyle yazmam gerekiyor.Ama ilk çıkışınızda bana bunu kurralları hatırlatarak belirtseydiniz bende öyle bir cevap vermek zorunda kalmazdım özür dilerim dikkat edeceğim.Ayrıca o cümlem sizi yanıltmasın böyle birisiyim ben işte =)
 

xblack

Üye
Kayıt
17 Mayıs 2008
Mesaj
378
Tepki
34
@bgirlelif

Bold, kalın, renkli yazı kullamak yasak.

@bgirlelif

Folood yapmakta yasak. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.
 
Kayıt
18 Haziran 2008
Mesaj
67
Tepki
1
@bgirlelif


Saol yorumların için. Maşallah benim tasarıdan çok sizin sohbet sarmış :p Bu arada elif deneme sınavlarından değil, ana( artık ÖSS' mi yoksa başka bir sınav mı bilmiyorum) sınavlardan full alman burdaki iddianı daha çok destekler. Sadece gözüme takıldı.
 

Elif Tekin

Üye
Kayıt
27 Haziran 2008
Mesaj
50
Tepki
0
Gelmeyin bu kadar üstüme ama el alışkanlığı arada kaçıyor.Tamam dikkat edeceğim girdiğim sınavlarda evet öss deneme sınavları.
 

sebograph

Üye
Kayıt
19 Mayıs 2008
Mesaj
198
Tepki
9
arka plan konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum ewet belki bodrumla radyolarınızı isim olarak bütünlüyo olabilir ancak radyo müzik tarzlarını bakarsak gün batımı , bodrum kalesi ve gramafon tamamen nostaljik bir hava katmış buna göre nostaljik bi radyo için harika bişey olurdu ancak bu tarza müziğe bu çalışma gitmemiş diye düşünüyürım..
 
Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
1.278
Tepki
4
şuanda gayet okunaklı olmuş tebrik ederiz. Uzun uzun yazmak bazen insanı yoruyor ama okuma akıcılığını da bozuyor. Bir kitap yazdığınızı düşünün bir önceki yazınız gibi. Nasıl olur? olmaz değil mi?
iyi çalışmalar
 
Yukarı Alt