Rap ile uğraşan bir abime yaptığım grafik çalışmaları(Yoruma Açık)

Kayıt
6 Ekim 2013
Mesaj
9
Tepki
0
Jacob abime yaptığım çalışmalarım.. Yorumlarsanız sevinirim. Henüz yeni başlıyorum grafiğe..
ELEŞTİRENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
 
Kayıt
15 Eylül 2013
Mesaj
27
Tepki
0
Eleştiri olmazsa grafik tasarımda ilerlemen çok zor olur. O yüzden bende bir kaç eleştiride bulunmak istiyorum :)

İlk olarak resimlerin kalitesi çok iyi değil. Belkide eklediğin bazı filtreler resmin kalitesini düşürmüş.

İkinci olarak Kalashnıkov textinin altındaki effect çok yapmacık durmuş. Maskelemeyi öğrenerek daha gerçekçi tasarımlar oluşturabilirsin. Örneğin bu texte fire effecti ekleyerek çok daha iyi sonuçlar alabilirsin.

Genelde bizler bu tür grafiklerde kolay okunabilir textler seçeriz. Önemli olan bu resme bakan kişinin yaklaşık üç saniye içerisinde konuyu anlamasıdır. Sizin oluşturduğunuz grafikler buna uygun gözükmüyor.

Tabiki bunları birer deneyim olarak alarak kendini geliştiriyorsun. Çok daha iyi işler çıkacaktır. Kimse anasından doğarken öğrenmedi grafikerliği. Çalışmaya devam. Her türlü destek içinde buradayız.
 
Kayıt
6 Ekim 2013
Mesaj
9
Tepki
0
@Tolgahanozkan


Böyle eleştiriler almak beni her zaman için daha yukarı taşayacaktır ki ben bundan eminim.. Yorumlarınız ve eleştiriniz için teşekkürler.. sağolun
 

cdpaketi

Üye
Kayıt
7 Ekim 2013
Mesaj
5
Tepki
1
bu çalışmaları afiş olarak veya cd baskısı olarak bastırmayı düşünüyorsan zemin ve yazılar arasındaki ton farkının belirgin olmamasından dolayı sorunlar yaşayabilirsin.
 

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
17 Eylül 2008
Mesaj
1.974
Tepki
1.621
Diğer arkadaşların yorumlarına katılmakla beraber silahtaki kasaturanın fazla olduğunu düşünüyorum, (malum gerekmedikçe takılmaz) ve Jacob yazısının daha ön planda olması için keleş yazısına göre daha kalın olması gerektiğini düşünüyorum ... (isim-soyisim gibi yazılması hoşuma gitmedi)
 

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
20 Ekim 2008
Mesaj
257
Tepki
14
bence çok basit bir çalışma. eğer bana sorarsan rap ile uğraşan bir abine grafik çalışması yapmak yerine, grafik tasarım ile uğraşan abilerinin tasarım çalışmalarını ya da eğitim videolarını izle. o zaman çok daha hızlı ilerlersin.
 
Kayıt
15 Eylül 2013
Mesaj
27
Tepki
0
@Emre Şerim

İşte bu çok doğru. Önce gerçek grafikerlerin videolarını izleyerek kendini iyi bir şekilde geliştir. Zaten sonra çok iyi şeyler çıkacaktır ortaya.
 
Yukarı Alt