RapidShare Sadece dosya upload etmek ve indirmek amacı ile kullanılan bir sisteme sahip. Site içerisinden ne yazıkki herhangi birşey arayamaz ve indiremezsiniz. Sadece sitelerden aldığınız linkler ile indirebilirsiniz.
@hilde
rapid dosyalarını açamamak...
öncelikle anadığım sizde bir winrar programı yok.
bir winrar PC nize kurun.
winrarım var hala açamıyorum diyorsanız,
vinrar dosyasının üzerinde sağ tıklayın "buraya çıkar" yada "klasöre çıkar" seçeneklerini kullanarak içeriği çıkarmayı sağlayınız.
buraya kadar tamam. ama içerikteki dosyayı açamıyorum diyorsanız.
dosya formatı vs. konularda bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışalım.
saygılar...
@AynadakiBen
arkadaşım radyo.com adresi die bi yer yok yada ben bulamadım, http://www.radio.com adresinde de öle bişi yok üst taraf falan bi açıklamalı yazarsan sevinerek paylaşırız
Sayın Hamit Kürklü, sanırım bugün itibariyle Rapid'den kaynaklanan bir sorundan ötürü yaşanıyor. Bu hata ile bende karşılaştım bugün, birkaç arkadaşım daha var sorunla karşılaşan, düzelmesini ümid ediyoruz.
Forum bölümünde, sorunun her ne ise bakıp bulabilirisin eğer bulamazsan uygun bölüm altında konu açarak sorular sorabilirsin, konuyu bilen üyelerimiz sana yardımcı olucaklardır.
renkli yazı forum kurallarına aykırıdır, bi ara bakıp okumalısın...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.