Rapid den Dosya indirme

Meman Çiçek

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.588
Tepki
39
RapidShareden Dosya İndirmek (Download) için;
rapidshare linkine tıklıyoruz.

Linke tıkladığımızda karşımıza aşağıdaki resimde gözüken sayfa gelecektir

Burada " Free” yazan yere tıklıyoruz.








Karşımıza aşağıdaki resimde gözüken sayfa çıkacaktır.
Bu sayfada görmüş olduğunuz gibi geriye doğru bir sayım işlemi gerçekleşecektir. Bu gerisayım işlemi, indirmiş olduğumuz dosyanın boyutuna göre değişir… Bu sürenin bitmesini bekledikten sonra ..

















Bu sitenin en kötü yanı ve sizin en çok şikayet ettiğiniz durum, saat başına herkesin 100 mb download limiti bulunmasıdır. Bunu da engellemek için hepimizin kullandığı çeşitli yöntemler var.



Bunlar; eğer IP numaramız sabit değilse modeme restart atmak, bilgisayarımızdaki cookies dosyasının içini temizlemek vb. yöntemlerdir.
 

grafikrim

Üye
Kayıt
17 Aralık 2007
Mesaj
13
Tepki
0
arkadaşlar şifreli zip dosyasını indirdim ama açamıorum hata verio şifreyi kont ettim ama dosyayı çıkaramadım ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz ama ltfen özelden yazın yazdıgım yeri kaybedebilirimde :(

ArkadaŞlar Bİ Sorun Var Olmayan BİŞİler Var Ben Buraya Yenİ Üye Oldum Bİlİosunuzdur Bİ Dosya İndİrdİm BaŞkada HİÇbİ Dosya İndİremİorum Üst Kisimda Kirmizi Renkte Lİnk Var Ve İndİrmek İÇİn SÜre DÜŞmÜo Olmuo İŞtee
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
merhaba arkadaşım, dosyayı bu istedenmi indirdin? indirdiğin dosyanın boyutu büyük ise ikinci sefer indirmene izin vermeyebilir, ikincisini indirmek için modemini kapatıp açman lazım.
 

KO_KO

Üye
Kayıt
20 Kasım 2007
Mesaj
11
Tepki
0
merhaba arkadaşım, dosyayı bu istedenmi indirdin? indirdiğin dosyanın boyutu büyük ise ikinci sefer indirmene izin vermeyebilir, ikincisini indirmek için modemini kapatıp açman lazım



ADMİN ARKADAŞIM HAKLI MODEMİNİ KAPAT AÇ VEYA 30 DK SONRA FALAN TKR DENE SORU ORTADAN KALKMIŞ OLACAKTIR İYİ ÇALIŞMALAR
 

hilal

Üye
Kayıt
13 Aralık 2007
Mesaj
9
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar... ya çok abzürt bişe olcak ama hani bu free den indiriyoruzya, bu indirdiğimiz dosyayı kullanma zamanımız 90 gün falanmı? Sonra ne oluyo bu dosyaya merak ettim:)
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
İndirdiğin dosyayı bi ömür kullanabilirsin. Rapide eklediğin dosyaların geçerlilik süresi 90 gündür, 90 günün sonunda link geçersiz olur ve veritabanından silinir.
 
Yukarı Alt