Reklam Ajansı için Müşteri Temsilcisi

kkilicer

Üye
Kayıt
29 Temmuz 2010
Mesaj
36
Tepki
0
ATL ve BTL çalışmaları farklı markalarımızla yapabilen bir reklam ajansıyız. Ajans bünyesinde, çizim, kreatif tasarım, dijital masaüstü video tasarımlar, web sitesi tasarım ve kodlama, reklam ve kurumsal kimlik tasarımı, dış cephe kaplama çalışmaları, reklam filmi, tanıtım filmi çekimi, seslendirme ve jingle hizmetleri verilmektedir.

Bağdat caddesinde butik bir ajans olarak, daha çok prestijli markalara işler yapıyoruz. Kendi bünyemizde müzik ve film stüdyolarımız olduğu için aynı zamanda işin mutfağındayız.

Aradığımız pozisyon: Dış görünümüne önem veren, diksiyonu düzgün, iletişim gücü kuvvetli, disiplinli ve öğrenme azmi içerisinde olan, sabırlı, titiz, iş ahlakı ve prensipleri güçlü, analitik bayan müşteri yöneticisi.

Çalışma şekli: Tercihen home office

İş tanımı ve görevlerin zaman % dağılımı:

-Müşteriler ile ilk kontağı kurarak ajans hakkında kısa ve öz bilgiler vermek. (Bu ilk kontaklar ağırlıklı olarak telefon görüşmeleri ile olacaktır) %70
-Potansiyel müşterilere email ile bilgi vermek ve tanıtım yapmak %15
-Telefonda alacağı randevular sonrası, departman yetkilileri ile beraber bu müşteri ziyaretlerine gitmek %15

İş tanımlarını eksiksiz yerine getirmesi durumunda önü tamamen kariyer olarak açık olan bu pozisyonda aday, satış ve proje yönetimi konularında uzmanlaşacaktır. Ayrıca isterse tasarım kollarından herhangi birinde ücretsiz eğitimler alarak ajans kariyeri de edinebilecektir. Adayın işi bilmesi değil, öğrenmeye istekli olması önemlidir.
İlgilenen adayların millajans@gmail.com adresine resimli cvlerini mail atmaları yeterlidir.
 
Yukarı Alt