Renk Ayrım Teknikleri (yardım)

Kayıt
3 Şubat 2009
Mesaj
10
Tepki
0
Öncelikler salamlar.

Serigrafi I. sınıf öğrencisiyim ve ''Tasarım Uygulama'' dersi hocamız bizlerden görsel ve yazılı sunum istedi konu olaraksa bana ''Renk Ayrım Teknikleri'' düştü. Bununla ilgili olarak bana (yazılı ve mümkünse görsel bilgiler) rgb ve cmyk gibi sistemler ile ilgili bilgiler sunabilirseniz sevinirim.

Sitede baktım ama işin gerçeği çok fazla bir bilgi göremedim yada ben bulamadım böyle bir başlık varsa link koyarsanız sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkür ederim...

İyi Forumlar.
 

evve

Üye
Kayıt
3 Şubat 2010
Mesaj
57
Tepki
0
@Engin Değirmenci

Engin Bey ogrenme hirsinizin olmasi cok guzel. Yalniz, forumda genel sorularin cevabini aramaniz pek mantikli degil. Sorularinizin cevabini matbaacilikla iliskisi olan tum internet sayfalarinda bulabilirsiniz. Bulamamaniz imkansiz.

Burada daha cok profisyonel meslek hayatinda cikmakta olan problemlerin cozumleri tartisilir, bulunur.

Soru sormadan once internette veya bu forumda arastirma yapin. Cevaplarin hic bulunamadigi takdirde, soz yardimci olurum.

Sanirim forumun diger uyeleri fikrime katilirlar.

Saygilar :cool:
 

URBANK

Üye
Kayıt
8 Mayıs 2008
Mesaj
4
Tepki
0
herkeze iyi bayramlar benim sorum şu ben bu işte baya bir acemiyim tişört baskı tasarım yapacagım ancak pek bir bilgim yok her rengi ayrı layere atmak lazımmış peki birbirine yakın tonlamalarıda böylemi yapmak lazım örnek resim ve tiff dosyası altta siyah ve grinin tonları var arkplan beyaz olarak ayırdım üzerni siyah şehir ekledim arkaplanın beyazını tam etrafına gelecek şekildemi ayarlamalıyım yoksa üst üste binse bir sorun olurmu ?detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim.(birde çalışma çok amatörcemi olmuş acaba?)




tiff dosyası : http://www.mediafire.com/?m5zxxae2lenohfa

konuda açtım ama buradanda sormak istedim teşekkürler.
 
Yukarı Alt