Renk sorunu ?

Tepki
0
MErhaba;
E-ticaret sitesi için bannerlar hazırladım.Resmi kayıt ettiğimde gayet kaliteli bir görünüm var .Ama siteye eklediğimde özellikle kırımız renkte dalgalı,kalitesiz bozuk bir görüntü var.Forumlardan araştırıp sorunla ilgili bilgi edinmeye çalıştım fakat halledemedim.Aşağıda linki olan resimlerden sorunu daha iyi görebilirsiniz.Resm ekleme seçeneğini bulamadığım için o resimlerin bilgisayarımda kaydettiğim görünümlerini ekleyemedim.Bu sorunu nasıl çözeceğim konusunda yardım ederseniz sevinirim.

http://www.onlineyapimarketim.com/default.asp

Tepki
0
Resimleri Save for Web&Devices 'ten kaydediyorum.Kaydettiğim resmi Chrome'da açıp baktığımda sorunsuz.Ama siteye eklediğimde bu görünüm oluyor.Siteyle ilgilenen kişilere bildirdim onlarda sorun olmadığını RGB olarak uygulamam gerektiğini söylediler.Her şeyi denedim ama nafile...
Gönderdiğinizi deniyorum teşekkürler...

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Çalışmanızı sanal bir ortamda yayınlayacaksanız zaten rgb renk modunu tercih etmelisiniz, mesela cmyk çalışmalar Internet Explorer'de görüntülenemiyor, artı PCler RGB renk modunu kullanır vesaire.
Siz çalışmanızı RGB yapıp PNG24 seçerek deneyin bir.

Tepki
0
Sizin gönderdiklerinizide denedim,png24 olarak uygulayıp onu da denedim.Görünüm aynı.Ben siteyi yapanlarla bir daha görüşeyim.Umarım halledilir.Yardımlarınız için teşekkürler...

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Rica ederim, haklısınız onlara danışmak ne mantıklısı görünüyor.

Yukarı Alt