Resimleriniz Kelimelerden oluşsun istermisiniz? - Tipografi

diddyma

Üye
Kayıt
31 Mart 2010
Mesaj
4
Tepki
0
yazılar ne zaman geldi onu kaçırdım ikinci kez colur range geçtiğimizde fil kopuyo bende
 

ponti

Üye
Kayıt
5 Eylül 2008
Mesaj
3
Tepki
0
Arkadaşlar bir çok fotoğrafta denedim fakat maskeleme işleminden sonra bu kadar net bir sonuç hiçbirinde alamadım..Gözler ve detaylar belli olmuyor ne yaptıysam da olmadı..Bu dersin her yerde aynı versiyonu var..Eksik bir adım var ama ne bulamadım.
 

solkroşe

Üye
Kayıt
3 Temmuz 2008
Mesaj
95
Tepki
3
Merhaba arkadaşlar. Bu çalışmayı geçen seneler önce yapmıştım ve tişorta bastırmış ve çok şahane, orjinal bir sonuç almıştım. Ve çok yararlı bir ders. Bu konuyu ben bulmuştum o zamanlar yabancı bir siteden o zaman oek çevirim yoktu arkadaşa rica etmiştim bunu çevir diye... O da çevirip sitesinde yayınlamıştı. Derken, forumdan foruma gezmiş bu konu ve en sonunda burda da yer almış. :) İşte size yapmış olduğum çalışma.

 

ponti

Üye
Kayıt
5 Eylül 2008
Mesaj
3
Tepki
0
İşte bu çalışmadan da belli oluyor ki eksik bir yerler var..Göz kısmı gibi detaylar için farklı bir şey uygulanmış...Ders hazırlamayı düşünür müsünüz acaba?
 

solkroşe

Üye
Kayıt
3 Temmuz 2008
Mesaj
95
Tepki
3
Takıldığınız yeri sorabilirsiniz. Şu an ders hazırlamam için bol vaktmin olması gerekiyor ve o şu an için ben de yok. :) Yine de bir denerim.
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
Çeviriden değil de direk orjinal dersten yapılırsa sanırım sonuç başarılı olur. Eğer bu dersin orjinalini bulan olursa ve buraya koyarsa çok iyi olur. Şayet bulur da, iki dersi karşılaştırır ve bir fark görürsem ben yazacağım buraya. Çünkü bu dersi nerede görüp de bir de bundan deneyeyim diye yaptıysam da hiç aynısını yapamadım.

Yine de paylaşım için teşekkürler.:)
 

sound_88

Üye
Kayıt
28 Mart 2011
Mesaj
25
Tepki
0
bu dersi tekrar daha açıklamalı bir şekilde anlatacak biri yokmu denedim olmuyor:(
 
Yukarı Alt