Sakarya Fırat Afiş Çalışmam

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
Neden hep bu renkleri kullanıyorsunuz?
Bence bol bol film afiş örnekleri inceleyin.

Tepki
10
@Emre DEMİRCİ

Eleştirinizde haklısınız yalnız şöyle bir durum var.. Ben bir çalışma yapınca farklı renk efektleri, tonlamaları vb kullandığımda ve bütün renkleri eklediğimde de bazıları ağır eleştirilerde bulunuyor :):) Ne bu Renk bilmem nesi yapmışsın (!!!) diye.. Yoksa her renk tonlamasından hazırlıyorum sadece bir tanesini veya bazan bir kaçını ekliyorum. Yukarıdaki renk tonlaması da kendi hoşuma gidenler.. Bütün renk tonlamalarını eklediğimde o zaman da eleştiri alıyorum ben de şaştım kaldım.. Bir çalışmanın 4-5 renk tonlamalı olanlarını hepsini eklediğimde bakıyorum herkesin beğenisi Renk zevki farklı yine eleştirilerden kurtulamıyorum.. Ben de sadece kendi hoşuma giden tonlamayı ekliyorum bu sebeple :):):) Kısacası bütün gelen yapıcı eleştiriler baş göz üstüne.. Eyvallah

Tepki
10

"SAKARYA FIRAT" "AL BAYRAĞIN GÖLGESİNDE"

24.11.2012

"SAKARYA FIRAT" DAĞLARIN ARSLANI OSMAN KANAT"

24.11.2012​

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@Yusuf Alper

Her eleştiri ve yorum size değer katacak çalışmalarınızda kendinizi geliştirmeniz için ışık olacaktır.. Olaya birde bu gözle bakmalısınız.. Yapıcı eleştirilerden güç alacaksınız, diğer eleştirilerden de eksiklerim neler, neler yapılabilir konusunda düşünüp varsa size aktatılan tecrübe ve bilgi ile kendinizi geliştireceksiniz..

Tepki
10
@Aslı SAYILIR

Eyvallah Aslı kardeşim .. Ben de kendimi geliştirmek için elimden geldiğince çok inceleme ve denemler yapıyorum.. Başka işlerim sebebi ile belki tam istediğim gibi olmuyor lakin ben amatör bir Photoshop meraklısıyım.. Bu forumdan da ve diğer usta arkadaşların çalışmalarından da, yazdıklarındna da eleştirilerinden de istifade etmeye çalışıyorum.. Foruma üye olduğum süreç boyunca bu forumdan çok şey kazandım artı değer olarak.. Hepinize teşekkürler

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
@Yusuf Alper

Demek istediğim yaptığın tüm film afişleri aynı tarz baktıgında birbirlerinden farkı yok gibiler. Eleştirilerden ise hiç bir zaman korkma eleştiriler seni geliştirecektir. Geliştirici olmayan eleştirileri ise zaten yoksay onlar elbetteki olucaktır. ve şunu unutma sırf güzel yorum almak için çalışma yapma sadece kendini geliştirmek için yeni değişik çalışmalar yap tavsiyem budur.

Bak mesela bu afişler seninkilerinden farklı birazda bu tarzlarda yapmayı dene yada kendin birşeyler tasarla kafanda.

Keyifli forumlar.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Son eklediğin fena değil kardeşim eline sağlık.

Tepki
10
@Hakan Dağdeviren

Teşekkürler Hakan kardeşim... Hem beğeniler hem yapıcı eleştiriler için tüm arkadaşlara teşekkürler..

3011.2012

Yukarı Alt