saklanmış sesler(ps çizimi)

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
çok güzel olmuş yine, ellerinize sağlık, yağmur damlalarının vuruşları ve kompozisyon çok hoş ...
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Çok tehlikeli ve güzel bir bayan, tanışmak isterdim şahsen.

Okadar gerçek :)


Tebrik ederim Aslı Hanım.
 
Kayıt
5 Aralık 2008
Mesaj
95
Tepki
19
@danisman
teşekkürler danisman.yağmura uğraştım biraz.beğenmene sevindim:)

@Hakan Dağdeviren

:)teşekkürler hakan bey.hayalimdeki bir kadındı ama :):)

@Buse Türüdü

sağol busecim:)

@Enis Geçgen

teşekkürler enis geçgen sizin de yorumunuza sağlık:)
 

kriptonik

Üye
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
257
Tepki
1
ben de hep zeyna yı çizmek istiyorum ama hiç benzemiyor.. her seferinde daha berbat bi çizime dönüşüyor.. bu çok güzel olmuş özellikle fon.. elinize sağlık Aslı hanım hiç she-ra yı çizmeyi denediniz mi? Ya da ne bileyim sailor moon daki kızları falan? yani madem karakter işinde yeteneklisiniz bence hep aynı karakter üzerinde çalışırsanız ne bileyim sizin yarattığınız bişey.. L-manyak ta Hilal diye bi karakter vardı o çok güzeldi mesela onun gibi bişey.. Hani diyorum ki öyle bi karakter tasarlayıp hep onun farklı mekanlardaki halini çizmeyi denediniz mi?
 
Kayıt
5 Aralık 2008
Mesaj
95
Tepki
19
@Hakan Dağdeviren

:):)

@kriptonik

kriptonik yorumun için sağol ama zaten belli olan karakterleri çizmeyi istemiyorum çünkü kendi tarzımı,kendi karakterimi oturtmaya çalışıyorum.bence sen de belli birşeyi değil de kendi hayalindeki karakteri çizersen eminim çok güzel şeyler çıkar.belli bir tarzda karar verebilirsem eğer dediğin şeyi yapmayı düşnüyorum.konulu birşeyler ardarda,aynı karakterle
 

kriptonik

Üye
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
257
Tepki
1
Ama neden ya ben She-ra yı çok severdim şimdi yok ortada eğer yapabilirsem devam ettirebilmek ne güzel olurdu benim hayal kahramanlarım; He-man ve She-ra.. şimdi ki çocuklar izleyebiliyor mu onları.. Orko yu görebiliyor mu? Ben herkes görsün isterdim onları.. yani tüm çizgi film kahramanları kaybolup gidiyor ben çok üzülüyorum bu duruma.. gerçi teknolojik gelişmelerle son yıllarda eski çizgi kahramanlar sinema kahramanlarına dönüştüler ama, He-man ve She-ra hâlâ dönüşmediler.. Düşünsenize adamlar hayal gücünü kullanıp transformers i çizmeselerdi şimdi transformersin filmi de olmayacaktı.. Ya da örümcek adam ya da batman, ya da süperman, x-man ya da fantastik dörtlü.... bunların hiçbirinin sinema filmleri yapılamayacaktı.. Yani çizgi karakter yaratabilirsek birgün bu gerçek bir kişiliğe bürünebiliyor bu ne kadar güzel bir şey.. Yani çizim yapmak, yapabilmek gerçekten önemli bir nokta bence..
 
Yukarı Alt