SeLam ve Merhaba ( :

Kayıt
23 Nisan 2008
Mesaj
9
Tepki
0
Bende Bazılarınız gibi genc Grafiker Adayıyım.. Yaklaşık 4 yıldır Photoshop kullanıyorum we herqün qeliştiriyorum + Reklam ajansında grafikerLik Yapıyorum web tasarım bilgim war html , php , asp , flash ( İlistrasyon öğreniyorum )

Grafik programlarından ise ; Corel , Freehand , photoshop , ilistasyon öğreniyorum. fireworks ws.. programlarıda biliyorum..

web konusundada söylediğim qibi web tasarım için kullanılan bütün programları biliyorum ( :


İstanbulda Yaşıyorum..Beni geliştirecek yeni şeyler paylaşacak herkese açığım ( :
( İsteklilerede Öğretebilirim )
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
öncelikle hoşgeldiniz... Öncelikle bayağı bir bilgin var sanırım...seni tebrik ediyorum... Bu arada üyelerimize karşı yardımcı olacağınız için teşekkürler:)forumumuzu gün içinde bir çok kişi inceliyor ve üyelerimizin soruları oluyor... bunun için ilgilenirseniz gerçekten çok mutlu oluruz:)
 
Kayıt
23 Nisan 2008
Mesaj
9
Tepki
0
Yeniyim :) Baya bilgim war derken şöyle diyim gördüğümü çizerim tasarlarım yani yaşım 18 ( : genc bi arkadaşınızım.. Benden Çok daha iyileri olduğuna eminim.. Soru soran herkese ne olursa olsun cevap tabiki weririm..


Not: Bilgi Paylaştıkça Artar...
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
bu arada sizlerden küçüklerde var:) mesela benn ama akıl yaşta deil baştadır,demişler... yardımcı olmanız bizi mutlu edecektir:)
 
Kayıt
23 Nisan 2008
Mesaj
9
Tepki
0
Tabiki Yardımcı OLurum Neden oLmasın...Madem Buradayız Paylaşımcı DOstLuk içinde olmalıyız. + dediğin qibi akıl yaşta değil baştadır :) Bu Arada Adım Gökhan...

Her türlü bilgi paylaşımına açığım..
 

Ndesign

Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.361
Tepki
51
aramıza hoşgeldin sen bilginin paylaşılarak zenginleşeceğine inananlardansın bu yüzden tşk ediyorum iyi forumlar
 
Yukarı Alt