sinan sofuoğlu hayatını kaybetti.!

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
SİNAN SOFOĞLU HAYATINI KAYBETTİ...! ****Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki yarış pistinde antrenman sırasında motosikletten düşerek ağır yaralanan Sinan Sofuoğlu, hayatını kaybetti.

Kocaeli'deki Körfez Yarış Pisti'nde Pazar günü yapılacak yarışlar için idman yaparken motosikletiyle kaza yapan Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi Sinan Sofuoğlu, tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.
Boynunda kaburga kemiklerinde kırıklar olan ayrıca akciğeri yırtılan Sinan Sofuoğlu saat 14.00 sıralarında geçirdiği kazanın ardından getirildiği Kocaeli Üniversitesi Hasatanesi'nde ameliyata alınmıştı. Akciğerindeki kanaması durdurulan Sinan Sofuoğlu, saat 19.00 sıralarında ameliyathaneden çıkarılarak yoğun bakım servisine alındı. Saat 19.45 sıralarında da doktorlar öldüğünü açıkladı.
Hastanede umutlu bekleyişlerini sürdüren Sinan Sofuoğlu’nun babası İrfan, annesi Nuran ve kızkardeşi Nilüfer Sofuoğlu acı haberle gözyaşlarına boğuldu, sinir krizleri geçirdi.
AKYAZI'DA TOPRAĞA VERİLECEK
Sinan Sofuoğlu'nun cenazesi saat 22.00 sıralarında hastaneden alınarak ambulansla Adapazarı'nın Serdiven Semti'ndeki evlerine götürülmek üzere yola çıkarıldı. Sofuoğlu'nun cenazesinin, Akyazı İlçesi'nde yarın kılınacak öğle namazının ardından, buradaki aile kabristanına defnedileceği bildirildi. Cenazeye yurt dışında bulunan kardeşi Kenan Sofuoğlu'nun da katılacağı belirtildi


(****ALINTIDIR****)

allah rahmet eylesin demekten başka yapılacak bişey yok:(kardeşi de yine yarışlarda ölmüştü... Ailesine allah sabır versin!
 

Fatih Çelikhan

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
18 Aralık 2007
Mesaj
373
Tepki
4
motosiklet tutkusu......

ne diyem allah ailesine sabır versin. allah rahmet eylesin
 
Kayıt
23 Kasım 2007
Mesaj
296
Tepki
59
ya motosıklet kazası kadar korkunc bir sey daha bılmıyorum hele bırının tır ın altında kaldıgını gordukten sonra motorcuları bu konuda uyarmak ıstıyorum
hayat sadece motorsıkletle sınırlı degıl ondan daha onemlı degerlerımız var once onları dusunelım ve bıneceksekde temkınlı kullanma taraftarıyım
zaten bunu ıs olarak kabul edenlere dıyecek soz bulamıyorum bu ıs kasası degıl resmen cellata kafa tutmak gıbı bır sey

alllah aılesıne ve yakınlarına sabır versın
 
Yukarı Alt