sitesi yapım aşamasında olan ajanslar????

Kayıt
20 Ocak 2011
Mesaj
18
Tepki
0
ya çok merak ediyorum takip ettiğim çoğu ajansın bir web sitesi yok veya yapım aşamasındadır ibaresi konulmuş nedir bu ortaklık anlamadım konuya açıklık getiren olursa sevinicem valla :allalla:
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
@cranberry83

Yok bence bu kadar katı olmaya gerek yok, yani ajansın güvenilir olup olmaması web sitesinin olup olmamasıyla bağdaştırılamaz... Yeni açılmış bir ajans olabilir. Bir web sitesi yapmaya birtürlü vakit bulunamamış olabilir... (Terzi kendi söküğünü dikemez gibi) Fakat bunlar gerçekten iyi ajanslar olabilir.

Tabi bunun yanında Hasan beyin söylediği gibi ajans çöplüğü yaratan firmalarda olabilir. Bunu ayırt etmek zor. Fakat tabi işini ciddiye alan ve kurumsal olan ajansların mutlaka web sayfaları vardır.
 

HisarMedya

Üye
Kayıt
4 Şubat 2011
Mesaj
45
Tepki
0
@Arzu ULUIRMAK
size katılıyorum web sayfası kurumun kalitesini zedeleyebilir web sayfasını tasarlayan insan görseli ve ajansı yantısatamaz internet ortamında web sayfasına giren internet kullanıcısı beğenisini ajansdan soğur.
bir web sayfası ya ciddi olur her alt yapısına görselliğine didik değer verilir.
yada referans cartu curtu eklenir flashlı bir tasarım yapılır sade olur..
genelleme yapmayın ajanslar arası bence.bir web sayfası tasarlamak mantık işidir ve kurnazlık birazda.
ama kesinlikle bir ajansı web sayfasına bakıp değerlendirirseniz çok yazık olur o ajansa:(
 
Kayıt
20 Ocak 2011
Mesaj
18
Tepki
0
Değerli cevaplarınız için teşekkürediyorum. Bu konu ile ilgili bilgim olmadığı için sordum ama gerçekten ilginç geliyor bana. Birkaç tane değil benim bahsettiğim birçok firma gördüm ve bunlar en az 3 yıllık ajanslar! haklısınızdır mutlaka ama enteresan :confused:
 

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
20 Ekim 2008
Mesaj
257
Tepki
14
dönemimizde bir grafikeri ve 2 sağlam müşterisi olan firmalar kendilerine ajans dedikleri için, birçok site bu sebeple yapım aşamasında olabilir..
 
Yukarı Alt