Smart Obje ile ilgili sorun

orhan43

Üye
Tepki
0
Merhaba benim photoshop'da smart obje ile ilgili bir sorunum var.

internetteki hazır t-shirt mackup tarzı birşeyler yapmaya çalışıyorum ancak yapamıyorum

hazır .psd dosyasında bulanan layerler arasında smart obje bulanan t-shirt üzerine basılacak görseli çift tıklayarak açıyorum eklemek istediğim tasarımı ekliyorum kaydederek kapatıyorum ancak orjinalide gidiyor.

smart obleli layere sağ tık

Replace contents
export contents
edit contents

şeklindede eklemeye çalışıyorum ancak çalışmayı kaydettiğimde t-shirt üzerinde hiç bi tasarım kalmıyor. nerde hata yapıyorum acaba ?

seri CS2

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Ben bu tarz durumlar ile karşılaştığımda üzerine çift tık ile yeni bir çalışma alanında açıyor kendi çalışmamı giydiriyorum ve tüm layerları seçip tekrar mockup ın yer aldığı çalışma sayfasına taşıyor eski smart object'i silip kendi taşıdıklarımı smart object e çeviriyorum.. Geçici de olsa çözüm çözümdür ;)

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
saygıdeğer üyemiz,
arka arkaya birçok mesaj yazmak yasaktır
yukarıdaki üç (gereksiz) mesajı siliyorum

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@orhan43

Mockup dosyanda smart object in yer aldığı layer ı iki kere tıkladığında yeni bir çalışma sayfasında açılır. Açılan çalışma sayfasında varsa smart object in içindeki layerde ayrı ayrı açılır. Burada istediğin ayarlamaları yap ve sonra tüm layerları seç ve mockup ın yer aldığı alana taşı sonra bu layerların üzerine sağ tık ile ( yeni düzenlediğin ve taşıdığın layerlar ) convert to smart object seç ;) sonra eski smart objeyi sil bu yeni yaptığın ile yola devam et

Yukarı Alt