Sound Of Istanbul v1

kriptonik

Üye
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
257
Tepki
1
Bu çalışmanız oldukça güzel ancak yine tipografiye rastlayamadım..
 

Sabahattin ÖZLÜ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
12 Şubat 2008
Mesaj
193
Tepki
3
Arkadaşım yaptığın hareketleri ve davranışlarını anlamsız buluyorum. ? tipografi ile ne alıp veremediğin var....Tipografinin ne oldugunu biliyormusun ki sen ? Siz kafayı tipografiye takmışsınız.
Eleştiri yapan her insan tipografi bilmek ya da yayınlamak zorunda değil eğer aradığınız tipografi ise...İşin aslının nasıl olduğunu biliyorum ben tipografi konusunda, siz merak etmeyin..Sizin tasarımların üzerinde yaptığınız yorumların hepsine cevap vermek zorunda değilim..Her konumun altına "tipografik bi çalışma göremedim" gibi anlamsız cümleler yazmaktan vazgeçin.
Benim tasarımlarımda ki tipografiler olmasa çalışmlarım zaten ortaya cıkmazdı ... Forumdaki bir kaç üye ile aralarınızdaki paslaşmaları ve çıkardığınız ortaları görebiliyorum... Şu çocukluğu bıraksanız iyi edersiniz...

 

kriptonik

Üye
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
257
Tepki
1
Sabahattin bey bir yorumunuz da bir logoyu eleştirmişsiniz ve ben o logoyu çok beğendim benim bildiğim tipografi tanımına uyan bir yaklaşımla hazırlanmış bir logoydu ancak siz kendinizi beğenmiş bir şekilde eleştirmekten çekinmemişsiniz, korkarım ben de sizin daha iyi olduğunuzu düşündüğünüzü düşündüm.. Ancak bununla ilgili bir çalışmanıza rastlayamadım diyorum, yani madem beğenmediniz o zaman daha iyisini yapabileceğinizi düşünüyorsunuz.. Ben de bu daha iyi olabilecek çalışmanızı görmek istedim hepsi bu, bunda kızacak bir şey yok sakin olun lütfen.. bunda çocukça herhangi bir tavır da yok bence.. rahatsız olduğum tutumunuza sizin tutumunuza benzer bir şekilde cevap vermek istedim hepsi bu..
 
Yukarı Alt