Starke Print kartvizit çalışması

Kayıt
10 Ocak 2012
Mesaj
78
Tepki
3
Arkadaşlar yeni kurulacak olan bir şirket için yaptığım kartvizit çalışması. Görüşleriniz benim için önemlidir.

 

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
19 Aralık 2011
Mesaj
1.154
Tepki
164
Merhaba

Çalışma sade bir çalışma o bakımdan güzel diyebiliriz. Fakat kartvizitte degrade ne kadar uygun olur onu bilemem. Ki şuan iyi görünebilir fakat baskıdan sonrasını düşündüğümde pek iç açıcı görünmüyor.

Kartvizit sahibinin ismi bulunuyor fakat konumu belirtilmemiş. Gökhan YILDIRIM ne iş yapar 'müdür, asistan, tekniker, v.b' bunu belirtmek gerekiyor.

Firma kartuş üretimi yapan bir firma ama kartvizitlerinde bunu belirten hiç bir ibare yok. Bu bir eksik midir ? Bana sorarsanız eksık. Çünkü kartvizit müşteride saklanabilecekler arasında en öncelikli maddedir. Mesela kartvizitin altında düz bir çizgi ile bir renk paleti anımsatılsaydı sanırım amaca biraz daha yakın olurdu.

Firma kartuş firması fakat bunun Türkçe bir ibaresi yok. Hani kartı eline alan durup biraz düşünecektir. Acaba firma ne iş yapıyor diye.

Ayrıca iletişim bilgilerini vermek forum kurallarımızda yasaktır. Lütfen çalışmanızda ki iletişim bilgileri silip tekrar konunuzu güncelleyiniz.

İyi Çalışmalar..
 
Kayıt
10 Ocak 2012
Mesaj
78
Tepki
3
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Gökhan bey'in ne iş yaptığı konusunda size katılıyorum ve şirket yetkilisi özellikle logo kullanmamamı belirttiği için çalışmam biraz kısıtlı oldu. Yani aslında kafamda gerçekten güzel logolar oluştu kartuş markası dediklerinde logolu şekilde sunmak istedim çalışmamı lâkin kendileri logosuz istediklerini belirttiler.

İyi forumlar.
 
Yukarı Alt