sulu boya düşünen adam

ismail koc

Üye
Kayıt
17 Ekim 2007
Mesaj
403
Tepki
0
kusura bakmayın ama suluboya tekniğini bilmiyorsunuz. biraz araştırın lütfen. siz daha çok guaj, akrilik ya da yağlıboya tarzında çalışıyorsunuz.
 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesaj
1.562
Tepki
25
ismail beyin dediklerine aynen katılıyorum Halit bey sulubuyo kullanarak yapmış olabilirsiniz bu çalışmayı ancak oldukça yoğun kullanmışsınız ve teknik olarak amacını aşmış bir çalışma olmuş o nedenle suluboya tekniğini kavramak istiyorsanız önce nasıl çalışılır onu inceleyiniz aksi halde bu çalışmanız kompozisyondan öte teknik açısından olumsuz tepkilere maruz kalabilirsiniz (suluboya halini görmek isterim)
 
Kayıt
30 Ocak 2009
Mesaj
156
Tepki
4
@ismail koc

@Dilek Doğrusöz

arkadaşlar öncelikle eleştiri ve yorumlarınız için tesekkurler ewet bende bunların suluboya teknıgı olmadıgını bılıyorum dılek hanım dedıgınız gıbı resınmler sulu boyayla yaptıgım için oyle yazmıstım yoksa bende suluboya teknıgının seffaflık transparanlık ozellıgıyle kendını benımsetmıs bır teknık oldugunu bılıyorum ama ben boayayı daha çok yogun kullanmayı sevdıgım için yaptıgım resımler boyle yoksa bılmedıgımden degıl oellıkle bır tane suluboya teknıgını kullanarak bır resım yapcam ve konu olarak acıcam bakalım yorum larınızı merak edıyorum...
 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesaj
1.562
Tepki
25
hadi bakalım halit bey bekliyoruz çalışmanızı...
teknik olarak en zor tekniklerden birisidir suluboya tekniği. başlık olarakta bunu belirttiğiniz için ona göre yorumlar geliyor sakın bu yorumlar sizi kırmasın
 
Kayıt
30 Ocak 2009
Mesaj
156
Tepki
4
@Dilek Doğrusöz

yok kesınlıkle kırılmıyorum çunku eksıklerımın oldugunu bılıyorum ve bunları ogrenmenın ve gelıstırmenın en kısa yolununda eleştiriden gectigini bılıyorum sunuda belırteyım resım konusunda sımdıye kadar hiç bır yerden bılgı veya teknık olarak bır egıtım almadım sadece bır yerlerden gordukten veya hafızamda canlandırdıgım guzel seylerı kagıda dokme hevesım çocukluktan bu yana benı bu yere kadar tasıdı genede sıze yorumlarınız için tesekkur edıyorum.
 

Fulyam

Üye
Kayıt
18 Eylül 2008
Mesaj
1.262
Tepki
16
Teknik detayları branşım olmadığı için bilmem ama çalışmanız güzel olmuş...
 
Yukarı Alt