tam zamanlı grafikerim - işi arıyorum

Kayıt
13 Mart 2010
Mesaj
38
Tepki
1
22 yaşında inönü üniversitesi basım yayın ve teknolojileri mezunu 2 yıllık ajans tecrübesi olan corel draw ve photoshop bilen fotoğraf çekimi yapabilen küçük ebatlı digital baskı makinası kullanmış, afiş broşür,kartvizit,insert,bilboard,fatura,tabela ve benzeri dış mekan reklamcılık üzerine tecrübeli bir grafikerim. bireysel be ekipsel çalışmaya uygun becerilerime güvenen biriyim.Amacım kendimi daha çok geliştirmek ve bu sektörde istediğim başarıyı yakalayabilmektedir. programları bilme becerim kadar öğrenme becerimede güveniyorum. İş veren firmadan tek isteğim samimiyet ve yapılan iş ne olursa olsun hakkının verilebilmesidir.

mail adresim sercanmelikaslan@hotmail.com
uygun görülürse örnek çalışmalarımı yollayabilirim.
 

ceka

Üye
Kayıt
22 Aralık 2010
Mesaj
7
Tepki
0
Tuzlada bulunan ceka mattbaada çalışacak deneyimli matbaa bilgisi olan corel.photoshop programlarını çok iyi derecede kullanabilen grafikerler aranıyor.Başvurularınızı detaylı cvniz ile cekagroup@hotmail.com adresinden yada direk cv ile görüşmeye gelebilirsiniz.
Yetkili: Cengiz KATIRCI yönetici Adres: Orhanlı beldesi merkez mah. Fettahbaşaran cad. GÖİ sk. No:1 Tuzla/İST 2163944163 5324966449 www.cekagroup.com
 
Yukarı Alt