tasarım nasıl baskıya hazırlanır yardım?

cihat..

Üye
Kayıt
28 Temmuz 2011
Mesaj
41
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar bu 3 çalışmamı baskıya hazırmaış gibi tamamlamak istiyorum bu işi yeni öğreniyorum ve baskı yöntemlerini bilmiyorum bu çalışmaları baskıya hazırlamam için ne yapmam gerek yardımcı olursanız teşekkür ederim şimdiden saolun...baskaları tarafından yapılmış çalışmaları birde kendim yaptım
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
 

Threebudha

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
8 Haziran 2011
Mesaj
180
Tepki
17
Verdiğiniz bilgiler o kadar eksik ki. Durumunuzdan hiç baskı tecrübeniz olmadığı anlaşılıyor bu durumda yaptığınız çalışmanın renk modu, içeriğinde kullanılan renkler, bunların overprint durumları dahası kartviziti hangi program da çalıştığınız (vektörel tabanlı veya piksel tabanlı) gibi bilgiler işin baskıya hazırlanmasında önemli (işin montaj kısmına hiç girmiyorum bile). Size tavsiyem yaptığınız çalışmayı varsa çevrenizde bu konularda tecrübesi olan birine göstermeniz veya hiç değilse rapid vasıtasıyla burada paylaşmanız. Bu durumda daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz.
 

cihat..

Üye
Kayıt
28 Temmuz 2011
Mesaj
41
Tepki
0
Baskı konusunda iyi değilim zaten grafikerliği yeni öğreniyorum yaptığım çalışamlarımın nasıl baskıya hazırlanacağı konusun hiç bi bilgim yok ben calışmayı yükleyim siz değerlendirme yapın o zaman daha net olucak evet doğru diyorsunuz..
 

UgurcuM

Üye
Kayıt
16 Ağustos 2011
Mesaj
1
Tepki
0
@Threebudha arkadaşa katılıyorum, rapid e upload yüklerseniz daha iyi yardımcı olmaya çalışırız.
 
Yukarı Alt