Template Monster'in Son Flash Resim Galerisi 20361

limonata

Üye
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2
Tepki
0
serkan bey merhabalar bi gün 20361 yayınlanırmı diye bekliyordum ve teşekkür ederim ,yalnız dosya indirdiğimde fla dosyası nı macromedia da açıp f12 ye bastığımda açılan html de devamlı başa sarıyor,swf i dosyaların içine alsamda fla ile oynayamıyorum ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekürler
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
İlk olarak template indirdiğiniz dosyada iki adet klasör göreceksiniz. "Fla" ve "Site" isimli . Template tam ve çalışır halini görmek istiyosanız eğer site yazan klasör içindeki index.html i çalıştıracaksınız. Site klasörü içierisinde templateki çalışan bütün scriptler ve resimler mevcuttur.

Dikkat ederseniz birde içerisinde 20361.swf olan bir flash dosyası vardır. index.html içerisinde bu flash gömülü durumdadır. Bu flash ın editable (düzenlenebilir) hali ise "Fla" klasörü içerisindedir. ilgili fla dosyasını açıp gerekli değişikliği yaptıktan sonra "site" klasörü içerisine 20361.swf olarak kayıt edeceksiniz.

Fla dosyasında oynama yapmak için ilgili fla dosyasını flash programında açtıktan sonra Ctrl ile birlikte L tuşuna basıcaksınız ( Ctrl+L) Bu sayede program içerisinde sağdaki yada soldaki panellerde "Library" opsiyonu açılacaktır. Bu işlem bütün fla lar için geçerlidir. Bu işlem sayesinde fla içerisindeki bütün nesneleri tek tek görebilirsiniz. Üzerine çift tıkladığınızda flash ana ekranında açılacaktır. Gerekli değişikliği yapınız ve Library (kütüphane) den diğer nesneye geçiniz. Sizin yaptığınız F12 işlemi fla dosyasını tarayıcıda önizleme olarak izlemek için kullanılır. bütün değişiklikleriniz bittikten sonra "site" klasörü içerisine 20361.swf olarak kayıt edeceksiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir :D
 

limonata

Üye
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2
Tepki
0
öncelikle cvp yazdın tşk ler ,fla dosyasında oynama yapmaya izin vermiyor oynama değil direk oynamadan swf olarak kaydetsemde o kaydettiğim dosyayı site içerisinde orjinalle değiştirip içine atsam bile açmıyor başa sarıp duruyor flash la uğraşıyorum ilk defa böyle bir sorunum oldu ,sizden ricam indirdiğim dosyadaki fla dosyasını açıp hiç ellemeden f12 ye basmanız sorun en iyi o şekilde anlaşılır,çok tşk ilginize...
 
Kayıt
23 Mart 2009
Mesaj
3
Tepki
0
ewet bu bazi flash larda oluyor FLA ya cevirdikten sonra soruyor olmali yanliş hatirlamiyorsam minimum versiyonu nu (flah in yani) Saniyorum benim bi kere başima geldi bundan dolayi olabilirmi acaba ?
 
Yukarı Alt