The Anılife Otel Afiş Tasarımı

Grafikerkin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
28 Mart 2011
Mesaj
4
Tepki
0
Kasvetli. Ayrıca 4 yıldızlı bir otelin ön tarafında çamaşır ipi ve mandal hiç olmuş mu!? Kullandığın materyaller çok amatörce..
 
Kayıt
12 Aralık 2010
Mesaj
374
Tepki
5
@Grafikerkin

Herkes herşeyi sevecek diye birşey yok tabiki beğenmemiş olabilirsiniz. Ancak ufak bir düzeltme yapmam gerekiyor o çamaşır ipi felan değil resim banyolamak nedir bilirsin eminim işte gördüğün banyolanıp aslımış resimler.

Yorumunuz için teşekkür ederim.
 

mr.grafik

Üye
Kayıt
1 Ağustos 2011
Mesaj
18
Tepki
0
Bencede biraz acemi işi gibi geldi tabiki bu benim görüşüm yanlış anlaşılmasın böyle bir otelin afiş çalışması daha farklı ve dikkat çekici olabilirdi...Daha dogrusu Afiş çalışmalarında önemli olan ana fikir ? ana fikir de yeterli ? yetmez insanların nasıl dikkatini çekmek önemli .. insanlar bu otele neden gitmeli bu otelin diger otellerden farkı ne ? özellikleri ne bu özellikleri çarpıcı bir biçimde iyi bir fikir ve beceri ile anlatabilirsek sanırım başarmış olabilir....

Mesela şu 4 yıldız üzerinden gidilebilir.....teşekkürler...
 

candasarin

Üye
Kayıt
27 Temmuz 2011
Mesaj
266
Tepki
7
Çin fon ve materyallerine çok bezenmiş.Bir çok metaryali burdan temin etmişsiniz. Daha sade ve açık tonlar da olabilir. Kasvetli ve ürkütücü durmakta çalışmanız. Tavsiyem nacizane siyahlığı giderek çalışmanın daha albenili olmasını sağlamanızdır.
 
Yukarı Alt