Tipo-grafik özgeçmişim

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
A4 boyutunda tek sayfa olarak düşündüğüm çalışmamı, kişisel bilgilerimi değiştirerek yorum ve eleştirilerinize sunuyorum.




Genel Sorumlu Notu : Sorunlu link silindi. Lütfen yeni link ekleyerek konunuzu düzenleyin.
 

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Kayıt
14 Şubat 2009
Mesaj
3.128
Tepki
45
düşünce güzel
ama kendini tekrar etmese daha iyi olabilirmiş
şu haliyle
göz nereye odaklanacağını şaşırıyor
 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
Teşekkür ederim eleştirin için. Göz aradığını görür, aradığına odaklanır zaten. Hele bu göz, işveren gözü ise, ne anasının gözüdür o göz! Tekrarlara gelince... hoş bir çağrışım uyandırmayacak ama madem ki işin özü öyle, söyleyim: Kendimi pazarlıyorum o sayfada. Tekrarlarsa, pazarlama/satış stratejisinde sıkça başvurulan bir yol. Örneğin hemen yazılım/program tanıtımları, pazarlama metinleri geliyor aklıma. Tekrarlarla dolu onlar da.
 

seindfeld

Üye
Kayıt
27 Eylül 2012
Mesaj
15
Tepki
0
Hocam siteyi açınca şu uyarıyı veriyor...
"Uyarı: Burada Yanlış Giden Bir Şeyler Var!
www.pictureupload.de kötü amaçlı yazılım içeriyor. Bu siteyi ziyaret ederseniz bilgisayarınıza virüs bulaşabilir.
Google, devam etmeniz halinde bilgisayarınıza yüklenebilecek kötü amaçlı yazılımlar tespit etti. Bu siteyi daha önce ziyaret ettiyseniz veya güvendiğiniz bir siteyse, bu kötü amaçlı yazılımlar siteye kısa bir süre içinde eklenmiş olabilir. Şu anda bu siteyi açmamanızı tavsiye ediyoruz. Yarın yeniden deneyebilirsiniz ya da başka bir siteye gitmeyi düşünebilirsiniz.
Sitelerinde kötü amaçlı yazılımlar tespit ettiğimizi www.pictureupload.de yönetimine daha önce bildirmiştik. www.pictureupload.de sitesinde tespit edilen sorunlarla ilgili daha fazla bilgi için Google Güvenli Tarama tanı sayfası bağlantısını ziyaret edin."

Göremiyorum ben resmi...Merakta ettim aslında
 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
Merhaba Seindfeld. O site daha önce öyle değildi, ayıp etti doğrusu. Güvenilir başka bir site bulucaz artık. Bir ara yüklerim tekrar. İlgin için teşekkürler.
 
Yukarı Alt