Tipografik Tabanca Çalışmam - Bitirmeden Yorum Almak İstedim.

ScaryTrex

Üye
Kayıt
27 Eylül 2012
Mesaj
4
Tepki
2
Bunun Üzerinde Çalışmaktayım.Biraz Sıkıntı Verdi.Bende Ara Verdim Daha Sonra Tekrar Başlıyacam Ama Şuanki Halini Bi Göstereyim Dedim İyi Kötü Yorumlarınızı Bekliyorum :)

 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
Neden tabanca? Büyüyünce katil mi olcan? Olmamış bu arada. Bitse de pek bi şeye, tabancaya da, benzemeyecek. Benzemesin de zaten. O kadar çok tabanca ve tabancaya benzeyen şey var ki yaşam da, hayat ve hayata benzer şeyler bulmak ve yaşamak güç.
 

ScaryTrex

Üye
Kayıt
27 Eylül 2012
Mesaj
4
Tepki
2
@gezegen

Abicim Yorumların İçin Çok Teşekkür Ederim , Şizofreni Hastalığının Geçmesini Umuyorum | Acil Şifalar -_-
 

bhrzkk

Üye
Kayıt
11 Mayıs 2013
Mesaj
16
Tepki
0
Eğer bu bir serbest çalışma ve tamamen kendinizi geliştirmek adına kendi bulduğunuz somut bir örnek ise Gezegen'e katılıyorum.
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
İyi tipografi = iyi dil kullanımı.

Ne yazık ki sizde her ikisi de mevcut değil.

Bol çalışmalar, kolay gelsin.
 

ScaryTrex

Üye
Kayıt
27 Eylül 2012
Mesaj
4
Tepki
2
Dedimki Kendime ; Çalışma Bitmeden Bu İşin Erbablarına Bi Göstereyim.Bu Sektörde Yer Edinmiş , Bu işi Bilenlere ; Aldıgım Yorumlara Bak
Niye Silah ? dilin Kötü ?
Aklıma Silah Geldi.Böyle Biraz Oyunsever bi Yapım var.Sonra Düşündüm İçini Neyle Doldurabilirim.Oyunların İsimleri,Oyunlarda Kullandıgımız Nesneler Objeler Felan ; Bu Şekilde Bi Tane Yaparım.Aldıgım Yorumlara Göre Bi Sonraki Çalışmamı Şekillendiririm Diyordum.Ama İlla Heryerde Oldugu Gibi Kusura Bakmayın 1-2 tane Baltacı Çıkıyor.Hevesimizi Baltalamak İçin.
Kendinizle Gurur Duyabilirsiniz.Egonuzu Tatmin Ettiğiniz İçin.Daha Bitiremedim Bile , Sayenizde Bitirmemde..
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
İki eleştiride hevesle giriştiğiniz işten vazgeçecekseniz, bence de daha bitmeden bırakın.:rolleyes:

Kolay gelsin...
 

b3krkdk

Üye
Kayıt
25 Aralık 2010
Mesaj
403
Tepki
91
Çok acımasızca olmuş yorumlar, şimdi ben bu foruma bir şey eklemek istesem 40 değil 140 değil 1440 kere düşünürüm... aaaa çok sert...
 
Kayıt
12 Ocak 2014
Mesaj
19
Tepki
3
Bir kere kullandığın fontlar ve bazı yerlerini kalın yapman bence hiç olmamış. Bu tür çalışmalar hassaslık ister. Bence tüm fontları eşit derecelerde belki farklı boyutlarda kullansan daha güzel olabilir gibi :) Ama arkadaşlara katılıyorum neden tabanca :?
 

ozan kaya

Üye
Kayıt
5 Nisan 2014
Mesaj
40
Tepki
9
Bir kaç öneri. Silahı tükenmez kalemle çizdiğini düşün. Bold yada büyük karakterleri genellikle kontüre yakın yerlere yerleştirmen lazım. Küçük puntolu harfleri silahın asıl algılanması gereken detaylarında kullandığın için silahın formunu anlamak güçleşmiş.kolay gelsin.
 
Yukarı Alt