Türkçe için yaptığım bir çalışma.

Kayıt
28 Haziran 2010
Mesaj
51
Tepki
2
Türkçe için hazırlamış olduğum bir projeydi aslında ama rahatsızlık girince işin içine yardım kalmıştı. Tekrar başlatacağım bu projeyi Allah'ın izni ile.



diğer afiş çalışması.

 

ismail koc

Üye
Kayıt
17 Ekim 2007
Mesaj
403
Tepki
0
hadi ilk yorum benden olsun.
Ahmet bey öncelikle bu çalışmanızdan ve Türkçe'mize verdiğiniz önemden dolayı sizi kutlarım. Gerçekten bu konu çok önemli. Bir milletin dili, dini ve kültürü bozulmuşsa o millet mahvolmaya mahkum bırakılır. Kültürümüz ve Dinimiz sallantıya uğratılmakta sıra geldi dilimize. Neyse fazla derinlere girmeyeyim. Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum. Özellikle biz grafikerler örnek olacak çalışmalar yapmalıyız. herkese saygılar.
 
Kayıt
12 Haziran 2010
Mesaj
145
Tepki
3
Güzel düşünce olmuş böle bişey yaptğından dolayı seni tebrik ediyorum abi ve başarılarının devamını dilerim 1. Afiş daha güzel olmuş :)
 
Kayıt
28 Haziran 2010
Mesaj
51
Tepki
2
Görüşlerinizi için teşekkür ederim.
Ayrıca hayır gerekmez, artık Türkçe karakterler alınabiliyor alan adlarında.
 

Şirzat AYTAÇ

Dünya Çapında Ağ
Kayıt
5 Ocak 2010
Mesaj
60
Tepki
1
Merhaba,

Öncelikle çalışmalarınız için tebrik ederim.
Sektörümüzde bu tür projelere destek vermek isteyecek meslektaşlarımızın olduğuna eminim, bu sebeple projeniz ile ilgili döküman ve/veya bağlantı paylaşmanız yararlı olacaktır.

Projeyi geliştirebilecek yeni fikir ve eleştirilerede bu sayede ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar.
 
Kayıt
28 Haziran 2010
Mesaj
51
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar, afişten sonra internet sitesini de açmaya karar verdim ve www.türkçemiz.com adlı domain ile siteyi açtım. (domainde yanlış yazılma falan yok arkadaşlar, bildiğiniz Türkçe karakterler ile yazabilirsiniz.) Siteyi yakında aktif hale getireceğim. Fakat destek olmak yada yardım etmek isteyen gönüllü arkadaşların tr@netkup.com adresine ad, soyad ve e-postalarını mail atmaları yeterli olacaktır.

İlginize teşekkürler arkadaşlar.
 
Kayıt
28 Haziran 2010
Mesaj
51
Tepki
2
*Önemli Not:

Sitede bulunan @netkup.com domaini reklam amaçlı değildir. www.türkçemiz.com domaini Türkçe karakterli olduğu için
mail siteleri domainde hata görüp kontrol hatası veriyor. Bir çok kişinin bu nedenle geri dönüş yapamayağını düşündüğümüz için
böyle bir yol izledik. İlginiz için teşekkür ederiz.
 
Yukarı Alt