Türkiye ye Resmi Apple Mağazası Geliyor

knightx

Üye
Kayıt
15 Eylül 2010
Mesaj
83
Tepki
0


Apple mağazaları yani Apple Store’lar yukarıdaki görselde de olduğu gibi değişik mimari yapısı ve ihtişamlı iç yapısı ile müşterilerin ilgi odağı olabiliyor. Hatta bana göre ürünlerden çok mekanlar konuşuyor diyebilirim. İşte bu mekanlardan biriside Türkiye’ye yani ülkemize açılacak. Teknolojinin kalbinin attığı şehir İstanbul’a açılacak olan Apple Store için, Apple çalışmaları çok hızlı bir şekilde devam ettiriyor. Geçen haftalarda Apple tarafından ülkemize gönderilen kalabalık bir ekip analiz yapıp gerekli firmalar ile görüştükten sonra son aşamalara gelindiği bilgisi elimize ulaştı. Apple’ın sadece Apple Store değil, çevrimiçi satış mağazası ve iTunes mağazasını da açacağı ek bir bilgi.

Peki Bilkom Ne Olacak?

Apple Store’un açılacağı haberleri üzerine, ülkemizde Apple ürünlerini dağıtan ve bazı yerlerde Apple mağazası bulunan Bilkom ne olacak sorusu akıllara geldi. Sorunun cevabı ise kısa sürede netlik kazandı. Bilkom Apple ürünleri satış ve dağıtımına devam edecek ve kurulu olan mağazaları da aktif şekilde kalacak. Anlayacağımız Appel ülkemizde Bilkomdan ayrı şekilde çalışacak.

Hadi Hayırlısı…

Apple Store ülkemizde açıldığı zaman, Apple Store bulunan 14. ülke olmuş olacağız. Ayrıca başta da dediğimiz gibi mimari yapısıyla dikkat çeken Apple Store’lar, mağaza çalışanları ve sundukları hizmetler ile de adeta baş döndürüyor. Mağazalarda, satış elemanı, teknik servis, eğitim alanı, çoçuk alanları ve en önemlisi ücretsiz görüşme yapabilme olanağı sağlayan iPhone’lar bulunuyor.

Dünya çapında 361 Apple Store bulunuyor ve çok nadir bölgelere ince eleyip sık dokunarak açılıyor. Son bir bilgi olarak şunu ekleyelim, yurtdışından aldığınız uluslararası geçerli garantili Apple ürünlerini bu mağazadan ülkemizde yardım alabileceğiz. Son bilgi dedik ama en son olarak şunu belirtelim Appel Store’un ne zaman açılacağı hakkında en ufak bir bilgi yok. Söz konusu Apple olunca, mağazayı açtık buyrun gelin demelerini bile bekliyorum.Fiyatları ve rekabeti biraz daha artıracağını düşündüğüm Apple Store’un açılmasını dört gözle bekliyorum. Hadi hayırlısı…

Kaynak:Teknotime.net
 

Mehmet ÖZDEMİR

Grafik Tasarım
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
18 Eylül 2008
Mesaj
984
Tepki
243
en önemlisi fiyatlar ne olacak... yıllardır bilkom uçuk fiyatlarla kakaladı apple ürünlerini. bundan sonra da böyle olacak mı acaba?
 

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
19 Aralık 2011
Mesaj
1.154
Tepki
164
Apple her zaman pahalı olacaktır bu gidişle Apple ürünlerini gözümüzde büyüttüğümüz sürece pahalı olmaya devam edecektir benim kişisel görüşüm.
 
Yukarı Alt