type ve select menüsü

Aysegul88

Üye
Kayıt
12 Nisan 2009
Mesaj
14
Tepki
0
illüstrator programındaki menülerin açıklamasına ihtiyacım var. Type ve select menüleri özellikle yardım istiyorummmm ?:eek:
 

Aysegul88

Üye
Kayıt
12 Nisan 2009
Mesaj
14
Tepki
0
maalesef ben onlara baktım ama aradıgımı bulamadım. ben type ve select menüsünün altında araçlar var onların ne işe yaradıgını açıklamalarını arıyorum :eek:
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
@Aysegul88

Ayşegül Hanım.. Tpye ve select araçlarının altındaki araçlar zaten illustratorun temel fonksiyon araçları.. Ne işe yaradıklarlarını kısaca anlatan bir içerik bulamazsınız gibi.. olsa bile anlaşılmaz.. Size tavsiyem illustrator dersleri bölümünde her dersi inceleyin.. Konu adına bakmayın.. Bazen çok arayıp bulamadığınız bir özelliği hiç ummaddığınız bir konu içinde bulabilirsiniz. Bu durum konuların karışık olduğundan değil her aracın ne işe yaradığını anlatmak yerine illustratorda bir işi yaparken birçok aracı ve fonksiyonu bir anda anlatmaktır. Yani verilen ders nitelikli konularda hep bu vardır..

kolay gelsin.:)
 

Aysegul88

Üye
Kayıt
12 Nisan 2009
Mesaj
14
Tepki
0
:)teşekkür ederim gönderdiğiniz linkleri indirdim araştırmaya başladım çok sağolun :):)
 

mete meral

Üye
Kayıt
12 Eylül 2008
Mesaj
74
Tepki
0
merhaba benım ben de select menüsünü araştırımyorum gonderdıgınız lınklere de baktım ama bısey bulamadım. select - same ve object iconlarının altında yer alan bolumlerın ne ıse yaradıgını bulamıyorum. same - blending mode ne işe yarıyor mesela bulamıyorum.yardımcı olursanız sevınırım
 
Yukarı Alt