vektör olarak corel drawda hazırlanmış bir çalışma

Kayıt
5 Ağustos 2008
Mesaj
14
Tepki
3
COREL DRAW ı kullanmayı ögrenmek için yapmış oldugum bir çalışma internette buldugum bir jpeg resmi corel drawda tekrar cizdim renklendirdim corel e ilk başladıgım zamanlarda yaptığım için hatalar mevcuttur şimdiden affınıza sıgınıyorum umarım begenirsiniz isteyen e cdr olarak ta yollayabilirim


By bukalemun_06
 
Kayıt
7 Mayıs 2008
Mesaj
623
Tepki
74
çok meşeggatli bir çalışma olduğunu görüyorum ve butür şeylerde fazla hata aramamak gerek güzel olmuş elinize sağlık.
 
Kayıt
12 Kasım 2008
Mesaj
35
Tepki
0
Corel'i öğrenmek için bu resmi corelde çizdin öyle mi?

Corel'i öğrenmek için...

Kusura bakma ama sana inanmıyorum. ÇOk iyi usta corelciler böyle bir resmi corelde çizerler. Sanki fırçayı almış çizmiş gibi anlatmışsın. Dostum Corelde bile böyle bir resmi çizmek acayip zordur.

Yani ben sana inanamadım. Kusura bakma..

Saygılar...
 
Kayıt
5 Ağustos 2008
Mesaj
14
Tepki
3
@İbrahim Bulut

dostum ınanıp ınanmamak senın bılecegın bırsey evet ben bunu corel draw ı ögrenmek için yaptım su an yaptıklarımın yanında nerede ıse hiç birşey ayrıca şunuda eklemek isterim ben photoshop la başladım yanı herkez gibi corel öğrenip sonra ps ye geçmedim ve şunuda hatırlatmak isterim evet ben corel i ilk ögrendigim zamanlarda yaptım dedim hiç birşey bilmiyorken yaptım demedim tabiki bu resmi yapabilmek için az biraz program hakkında bilgi sahibi idim
dip not : su an özel olarak ders veriyorum corel ve ps hakkında gerekli ise yardımcı olabılırım sanada:cool:
 
Kayıt
5 Eylül 2008
Mesaj
14
Tepki
0
bende buna benzer bir kaç çalışma dizmiştim. Bir resim üzerine çizgilerden oluşan. Çok meşakkatli ve bunu yaparken de sadece zevk için yapmıştım. Yapabiliyor muyum acaba diye.

Bunun gibi çalışmaları çizmek, zor ama imkansız değil. Bunun gibi birkaç çalışma yapmak, ileride çok işler başarmaktır bence.

Sizi tebrik ederim. Oldukça başarılı bir çalışma elde etmişsiniz.
 
Yukarı Alt