Viniyl Pano

best_burak

Üye
Kayıt
14 Haziran 2008
Mesaj
25
Tepki
0
birde kırmızı renkler yerine mavi deneseniz.. hatta mavi beyaz uyumuna hep hayranımdır =) böylelikle metalin üstünlüğü ortaya çıkar daha göze gelici durum alır ve tabiki gölge tabi bu kendi fikirlerim paylaşmak istedim..

elinize sağlık gayet hoş tabiki hep eksik yanlar hakkında yorum gerektiricek bi çalışma değil bana göre tebrik ederim :)
 
Kayıt
10 Eylül 2008
Mesaj
221
Tepki
1
Arzu hanıma cevaben,
Bende zaten işin dekupe kalitesini kastetmiştim.Dekupe: Bir bütünden belli biçimlerde parçalar kesme ya da bir görüntünün etrafını boşaltma işlemi.

Birde sizden değişik firmalara yaptığınız örnekler görmek istiyorum.Bir,iki çalışma haricinde hep aynı firmanın çalışmalarını yüklemişsiniz.(M....L)

Biz her türlü arşivimizi herkese açıyoruz.Sizdende bekliyoruz.

Yorum yazmak güzel,insanı geliştirir.Ama yaptıklarınızdanda feyz alalım.
Ne güzel yazmışsınız!
Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz.

Daha farklı işlerinizi görelim.
 
Kayıt
10 Eylül 2008
Mesaj
221
Tepki
1
@best_burak

Yorumunuz için teşekkürler.
Tabiiki değişik renk alternatifleri üzerine çalışılabilinir.Fakat burada o şansımız yok,çünkü üstteki ve alttaki logolardaki kırmızılar firmanın ana renkleri.
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
@Aykut Gündüzgören


Siz ne yazdığınızın fakında mısınız? Buradakilerin fotoğrafçılık konusunda bilgiye sahip olmadıklarını bunun için fotoğraf konusunda yorum yapmadıklarını iddia etmişsiniz. Bende cevap yazdım... Dekupe konusuna gelince, açıkcası dekupe yapamayacak kadar acemi olmadığınızı düşünerek alıpta incelemedim. Siz neden bu konuda yorum beklediniz anlayamadım doğrusu...

Benim çalışmalarıma gelince...

Malesef ben sadece bu firmaya çalışıyorum.. Başka müşterim yok bu firmanın reklam ajansıyız... Tabiki geçmişte yüzlerce çalışmam olmuştur, fakat arşivlemedim. Yaptığım çalışmalara lütfen firma olarak bakmayın, oraya başka logo koyduğumda başka bir firma olur... önemli olan obje yerleştirme, fikir bulma, neticede tasarlamak değil midir? Ayrıca burası sizin konunuz. Benim çalışmalarım ile ilgili fikirlerinizi benim çalışmalarımın altına yazınız...

Saygılar
 
Yukarı Alt