Virtual DJ ~ JustinLive

idris gümüş

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
14 Mart 2010
Mesaj
401
Tepki
5
Youtube sitesinde sorun yok ben iki adet konu ekledim bakarsanız oradan fragman aldım sizde neden açılmıyor anlamadım?.
 

JustinLive

Üye
Kayıt
1 Temmuz 2010
Mesaj
129
Tepki
7
@Canberk YETKİN


Dediğimi Anlamadın Sanırım Ben Hem Kendim Hazırlıcağım Dersi Hemde Önceden Başkasının Hazırlamış Olduğu Dersi Paylaşıcam.
Birini Anlamayanlar Diğer Dersten Yardım Alabilme Açısından Dedim.
+ O zaman Lütfen Bi dahaki Sefere Hitap Etmeden Yorum Yapınız.

Youtube Hakkında Bilgim Yok DNSlerde Uygun Ama Neden Girmediği Hakkında Bilgim Yok. Eğer Youtube Photoshop DJ Virtual Yazarsanız Derse Ulaşabilirsiniz.
 

idris gümüş

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
14 Mart 2010
Mesaj
401
Tepki
5
Bende bunu belirtmek istemiştim siz çalışmalarım diyince ( çalışmalarım denilince ) şahsa ait olandır anlamı taşır.
 

JustinLive

Üye
Kayıt
1 Temmuz 2010
Mesaj
129
Tepki
7
Ozaman Ben Şahsen Özür Dilerim Yanlış Bilgi Verdiğim için.
Konunun Başlığını Ve Açıklamayı Değiştirdim :)
 
Kayıt
12 Haziran 2010
Mesaj
145
Tepki
3
Sana diyceğim tek şey saygıyı öğren bukonuda burda kapansın İdris abi Boşver eğlensin koysun derslerİ
 

JustinLive

Üye
Kayıt
1 Temmuz 2010
Mesaj
129
Tepki
7
Benimde Sana Tek Diyeceğim Şey
Kullandığın Cümleyi Yaz Bi Kenara O Sana Lazım OLcak =)
 

idris gümüş

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
14 Mart 2010
Mesaj
401
Tepki
5
Sayın JustinLive daha öncede belirttim hatırlarsanız. Çok hızlısınız demiştim.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Arkadaşlar öncelikle:
1: Ne olursa olsun birbirimize karşı hitap şekillerimize dikkat edelim.
2: Bu forum "Dürümcü İbonun Yeri" değil. Birbirimize karşı saygı,sevye ve SEVGİYİ elden bırakmayalım. Atışmayalım, sorunumuz varsa bunu güzelce yazalım ve medenice tartışalım lütfen.

Şimdi: Haklısınız arkadaşımızın çalışmasına evvelden bakmştım, Justine arkadaşımız - farkında olmadan- hata yapmış ve benim çalışmam yazmış; fakat zaten bu forumdaki arkadaşlarımız çok meraklılar, netteki bütün dersleri ezbere bilirler, bütün çalışmaları en az 1 kez farklı yerlerde görmüşlerdir dolayısıyla herkes neyin ne olduğunu zaten biliyor o yüzden olaya bu şekilde yaklaşılması yanlıştır. Sonra, şayet fikir ve eser haklarına sıkı sıkıya bağlıysak - ki hepimiz bağlıyızdır- ve bu bir sorun olarak gündeme gelmişse bunu karşımızdakine en yapıcı şekilde anlatma yolunu seçmeliyiz; fakat böyle değil. Bu tür atışmaların bu forumda yeri asla olamaz tekrar rica ediyorum.

Kısa kısa:
1: Tutorialden faydalanarak elde edilmiş sonuca "bu çalışma bana aittir" dersek ortada bir bilinmezlik olacağı için herkes fikri sonucun tamamen size ait olduğunu anlayacaktır; halbuki siz uygulamanın size ait olduğunu kastetmiş olabilirsiniz, hal böyle ise altına mutlaka bir dersi takip ederek o çalışmayı yaptığımızı not düşmeliyiz.
Fakat 2-3 tutorialden elde ettiğimiz bilgilerimizle kendimiz ortaya birşeyler koyarsak buna "gördüğüm derslerden edindiğim bilgilerle bu çalışmayı yaptım" demek yanlıştır. Zira teknik ve fikirler başka insanlara ait olsa dahi neticede elde edilmiş bütün yöntemler zihinde karma bir şekilde yeniden inşaa edilip, tarafınızdan farklı bir forma sokulacağı ve ortaya yeni bir netice çıkaracağı için eser tamamen size ait olacaktır. O halde sadece esinlenme olabilir ki bu -şayet yolun başındaysak- olumsuz bir durum değildir.

2: Hatırlatmak isterim, derslerin daha evvel başka biri tarafından yapılmış olması da yine dersin 2. kişi tarafından tekrar Türkçe'ye çevrilip yayınlanmasına engel teşkil etmemektedir. Zira herkes İngilizce'yi ana dili gibi bilmiyor. Ders Türkçe anlatılırsa neticede o dersi herkes yapabilecektir.
Fakat burada da tabii ki ders size ait değilse "ders bana aittir" demek yanlıştır, çeviri ve uygulama bana aittir yazarsak daha yerinde bir davranış olacaktır.

Forum kurallarına aykırı olan yukarıdaki yazışmalarınızı silmeyeceğim, kalsınlar, olur da 3-5 yıl sonra bu sayfaya denk gelirseniz o mesajlarınızı yeniden okumanız için.

Evet, hepinizin çalışmasının devamını diliyorum ve sizlere iyi geceler dileyerek bu sayfadan ayrılıyorum, gözümü arkada bırakmayacağınızdan emin bir tavırla.
 
Yukarı Alt