Volkswagen Deneme

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Kayıt
7 Ağustos 2010
Mesaj
260
Tepki
38
Merhaba arkadaşlar.

Dün öylesine eğlenirken deneme olsun diye, bir dergi kapağı için afiş yaptım. Ardından da bunun reklamı olmalı düşüncesi ile kısa bir de çalışma hazırladım. :) Değerli yorumlarınıza.

Teşekkürler.



Dipnot: HD İzleyiniz

[VIMEO]66776591[/VIMEO]
 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
Fena değil. Tek alışıldık, sıkıcı, beklendik yanı, mavi ve siyah bölümlerin tam ortadan ikiye bölünmüş olması. Arabanın logosuyla beraber siyah kısmı biraz daha aşağıya çeksen, yaklaşık 3'te 1'ine ya da 5'te 2'sine, bir de logoyu biraz küçültüp en alltaki yazıları da hiç olmazsa okunabilecek bir büyüklüğe getirsen, gayet güzel bir çalışma olacak.
 

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Kayıt
7 Ağustos 2010
Mesaj
260
Tepki
38
@İsmail ÇOBAN

Değerli yorumunuz için çok teşekkürler. :)

@gezegen

Değerli yorumunuz için çok teşekkürler. :) Bahs ettiğiniz siyah kısmın tam ortadan ikiye ayrılma esprisinin bu kadar sıkıcı ve alışıldık olduğunu düşünmemiştim açıkcası. Bunu öğrenmem iyi oldu :) Aslında ben tam sizin düşündüğünüz şekilde siyah kısmı bütün sayfanın sadece üçte birini kaplayacak şekilde denedim önce fakat genel kompozisyon içersinde sırıttığını fark ettim. Onun için böyle bıraktım. Logoyu biraz daha küçültebilirim aslında onu ayrıca deneyeceğim. Son olarak ise alttaki yazılar' 'Lorem Ipsum '' olduğundan bu şekilde küçük bıraktım.

Tekrar değerli yorumlarınız için teşekkürler :eek:
 
Yukarı Alt