Vray Psikal Psikoloji ( Ordan Burdan)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba;
yeni cizim ve tanitimlarimi ekliyorum buraya, simdi bu cihaz benim desem ne olacak?

Ben genelde gunluk yasantimi modelliyorum ya da ciziyorum, adina ne derseniz artik, misal cihazlarimi suyumu buyumu ciziyorum yani, kesinlikle hoslanmiyorum herkes gibi gidip orda burda verilen derslerdeki modelleri oturup tekrar tekrar yapmaktan, hem tutorial aliskanligi kisinin yaraticiligini bir zaman sonra oldurur, hem simdi kalkip saire derseniz ki: ee sair, sen de siirlerinde hep yasadigin duygulardan yasadigin ortamdan bahsetmissin, o zaman iste o sair var ya o sair aklinizdan supheye duser... Ben burda bazen yaziyorum modellere bu benim cihazim falan diye fakat bu konuda yalan soyledigimi sanan bazi arkadaslar varmis aramizda, e beni zaten bilenler biliyor kimseye bir sey kanitlamak zorunda degilim ki yazik cok tebessum ettim bana yazdigi mesajina, bazi konulardan yana sancili bir vatandas anlayacaginiz, hem o mesajda oyle hakaretler var ki sormayin, keske ben de onun gibi saygisiz olsam da bana yolladigi mesaji surada yayinlasam ve altina da eser sahibinin adini yazsam sizler de okusaniz ama olmuyor, tabi mesaji hesaba dahi almadim, bilmiyor TCK'nin 125. maddesini, bilse kendisini boyle bir tehlikeye atmazdi, bunlar gibisi cok cikacak karsimiza elbet fakat vakit kaybi, ben hakaret davasi acmak yerine su sozu soylerim buradan: insan kuru lafla degil bilgi-becerisiyle, zekasiyla kendini belli eder. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az .

Her neyse gectim.
Simdi sunlari da ekleyeyim ve sizler de izleyin.

Sahnemizin genel durumu.
Su sari olan bizim isigimiz Vray, su mavi ise psikal kameramiz, su beyaz kare ve oval seyler isik yansiticilarimiz, su uzun sey de zeminimiz zaten, ve esas kiz ve oglanimiz, yani modeller,modellerin arkasindaki amblemleri dahi cizdim maksat path etutu olsun, bunlari bilmeyenlerin gormesini ozellikle istedim, sahnelerin perde arkasi nasildir bilinmesi icin. Yani suraya birseyler ekleyip bunu ben yaptim deniliyor ama arkada noluyor bir bakin istedim.
Gorsellerde sadece beyaz kanatlar benim degil geri kalan hersey cizimdir, referans ise Apple'ye ait tabii ki. Sitesinden aldim fotoyu sanirim. Bir de hepsinin tanitimini tek tek yapmak isterdim fakat buna vakit yok. Amacim temiz bir sahne almakti, sonuc beni tatmin edici.
Peki gorusmek dilegiyle simdilik gittim...

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
Çok başarılı Hakan Abi, gerçekten muhteşem gözüküyor..
Ellerine Sağlık..

Tepki
67
Güzel bir kompozisyon hakan bey, yanlız ben vray light'ın önündeki elipslerin niye konulduğunu merak ediyorum. Acaba yansıma elde etmek için mi.

Elinize sağlık.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Tesekkurler Buse Hanm.

Tesekkurler Murat Bey.
O ovalleri zeminden kendilerine carpan isigi tekrar zemine dolayisiyla zemindeki objelere yansitmasi icin ekledim, boylece keskin ve yatay isiklar elde etttim, studyolardaki sistem gibi dusunelim. Ovallerin uzerinde vrlght atali ,ozellikle oval kullaniyorum ve cisimlere capraz konumlandiriyorum ki bu sekilde isik egik bir sekilde carpiyor cisimlere, bu yontemi bir amerikali adamin dersinden ogrenmistim, bu yontemle hem keskin isiklar elde edebiliyoruz hem de cisimlerde aydinlanmayan yerler varsa oralari aydinlatabiliyoruz, denemenizi tavsiye ederim. Tesekkurler tekrar.

Tepki
67
Bilgi için teşekkürler bende böyle stüdyo render alıyorumda hiç oval kullanmak akılma gelmemişti :)

Yukarı Alt