web sayfası tasarımı

FarukDesign

Altın Grafiker
Kayıt
8 Şubat 2011
Mesaj
137
Tepki
0
@yunusbaligi

o kadar uygun olmayan şey varken o mu dikkatinizi çekti , ilginç
 

HisarMedya

Üye
Kayıt
4 Şubat 2011
Mesaj
45
Tepki
0
simetrik olarak ve kullanılan renkler butonlar kullanıcı adı giriş sanki blardoda top yollayacan oraya ben beğenmedim açıkçası
 

mertmtluu

Üye
Kayıt
16 Eylül 2011
Mesaj
53
Tepki
0
Çok basit durmuş bence, ve o ortadaki yarım küre şeklindeki yazı hiç iyi olmamış. Ve yazılarınızda bence Comic Sans MS kullanmayın, çok fazla kullanıldığı için göze çok hitap etmiyoru. Kolay gelsin :)
 

bysonmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
6 Temmuz 2011
Mesaj
56
Tepki
0
sormak ıstedıgın ne yardımcı olayım dream w. gercekten cok basıt eger takıldıgın bır nokta varsa yardımcı olayım ama sen buna nasıl (butonlara lınk vercen dream w. da orası ılgınc)yanı deam w. firewoeksle kombıne calısıyor ve flash ıle ama photos. ta tek parca yaptıgın bır resmı yada dokumana sadece bıt lınk verırsın dıye bılıyorum ama dedıgım gıbı yardımcı olayım tasarım hos olmus ayrıca ama sana tavsıyem fıreworks+dream w. ısbırlıgı yap cok hos seyler cıkıyor.ve fıre works web tasarım ıcın cok basıt.
 

oguzhan42

Üye
Kayıt
10 Mayıs 2011
Mesaj
43
Tepki
3
Sanki bir arayüze göre çok fazla sade olmuş biraz web tasarımdan uzak gibi bir arkadaşında dediği gibi bir broşürü andırıyor ilk baktığınızda bence arayüz tasarımlarına bir göz atın inanıyorum daha iyilerini yaparsınız ;)
 
Kayıt
1 Ekim 2011
Mesaj
1
Tepki
0
:D Azcok web tasarım bilen birisi zaten dedğini gözü kapalı yapar :)
Resmi html,asp,php,asp.net gibi yazılımların içine yol belirterek yapabilirsin.

<html><body><center><img src="Resim.png"></body></html>

metın belgesıne yaz .html olarak kayıt et en azından işini görür :s8:
 

bysonmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
6 Temmuz 2011
Mesaj
56
Tepki
0
Guzel olmus tasarımı yaparken buton yerlerıne lınk verdınızmı?eger vermedıysenız fire works ıle combıne calısın.kısaca ps dokumanı acın fıre workse surukleyın ve butonlara lınk verın ve ve web sav for .. olrak kaydedın.sonra dream w. ı acın ve ordan fire w. dokumanını cagırın hepsı bu.eger bu ısınıze yaramadıysa msj atın ben sıze ayrıntılı anlatım yaparım.kolay gelsın
 
Yukarı Alt