Web Sitesi Templatesi hangi programda yapılır?

Tasarım

Üye
Kayıt
26 Mart 2010
Mesaj
5
Tepki
0
Arkadaşlar sizce en iyi ve en kaliteli web site tasarımı yani templatesi hangi programda yapılır?
 

PEA

Diline sahip çık
Kayıt
5 Ekim 2009
Mesaj
80
Tepki
19
Adobe Dreamweaver ve Fireworks..

Bunlar birbirine entegre programlar Fireworks de hazirladiginiz grafikleri direk Dreamweaverda sayfa olarak gorebilrsiniz.. Fireworks un ayni zamanda vektorel tabanli bir program olmasi isinizi kolaylastiracaktir..

Kolay gelsin..
 

Tasarım

Üye
Kayıt
26 Mart 2010
Mesaj
5
Tepki
0
bildiğim kadarı ile photoshopda tasarladığımız bir templateyi direk marge visiple diyip kayıt ederiz.daha sonrasında fireworksda html e aktarabiliriz diye düşünüyorum
 

ea430

Üye
Kayıt
30 Mart 2010
Mesaj
31
Tepki
0
@PEA
Arkadaşa katılıyorum takılmakla beraber bişey daha eklemek istiyorum photoshop ilede hazırlıya bilirsiniz ama fireworks kullanıyorsanız ve bu işe yeni girdiyseniz fireworks derim iyi günler
 
Kayıt
8 Nisan 2010
Mesaj
6
Tepki
0
@PEA

Aynen Katılıyorum Kullanımı yeni başlayanlara göre daha kolay photoshop da layer olayı biraz zor gelebilir yeni başlayanlara.. Ben 8 Senedir fireworks kullanıyorum gayet memnunum. Web tasarım konusunda gayet başarılı şeyler çıkarılabiliyor.. hayal gücün iyi olduktan sonra.. :)
 

berk35

Üye
Kayıt
20 Ağustos 2008
Mesaj
14
Tepki
0
@orkuncaylar

gerçekten katılıyorum ki yeni yapılan tasarımlarda fireworks ün png proje dosyası içerisinden istediğiniz resmi alabilirsiniz buda fireworks ün kolaylığını göstermekte 10 ayrı ayrı resim yerine sadece 1 tabaka resim içerisinden çekilen 10 resim gayet mantıklı oluyor o yüzden

Dreamweaver & Fireworks ikilisi diyorum
 
Kayıt
28 Haziran 2010
Mesaj
51
Tepki
2
Web tasarımı, senin kişisel tercihine ve programların sunduğu hizmete göre değişiyor. Photoshop çok komplike bir programdır bildiğiniz üzere her şey olduğu gibi web tasarımda yapılabilir. Aynı zamanda fireworks ile de tasarım yapman mümkün fw web tasarım için daha yatkın bir kaç özelliğie hakim. Dreamweaver konusunda gelince o daha çok tasarım yapma programından çok kodlama programı. Yapmış olduğun tasarımı HTML&CSS diline çevirdiğin programdır. Flash programını hareketli güzel ve eğlenceli görsellikler katmak için kullanabilirsin.

Kolay gelsin.
 
Kayıt
13 Ocak 2010
Mesaj
32
Tepki
0
web tasarımda bir iki programa takılı kalamazsın bu büyük hata olur istenen sonuca göre programı değiştirmek gerekebilir. Ama temel olarak bana sorarsan vazgeçilmez birkaç yazılım var.

Adobe Dreamweaver, Flash, illustrator ve tabiki photoshop bu yazılımlar iyi bir tasarımcının vazgeçilmezidir.
Tabiki kişiye göre grafik programlarının verimi yada kullanışlılığı değişebilir ama birşey işi bilen herkes için kesindir sanırım. Kimse dreamweaver ve photoshop kullanmadan düzgün bir site oluşturamaz. Frontpage çoktan tarih oldu.
 
Yukarı Alt