Windows için alarm ve çalarsaat uygulaması(kendi yazılımım)

Kayıt
1 Ağustos 2010
Mesaj
38
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar kendi yazılımım olan alarm v1.0 programını sizinle paylaşmak istedim birgün aşırı derecede yorgundum ama sabah bir yere gitmem gerekiyordu ama kalkabileceğimi sanmıyordum işte o an Alarm v1.0'ı yapmaya karar verdim ve yaptım ertesi gün bilgisayar'ım çıldırmışçasına bir sesle beni uyandırdı ve randevuma geç kalmadım.Bir grafiker'in yada yazılımcı'nın zamanı değerlidir ;)
Yapacağınız işleri önceden onunla paylaştığınızda hiçbir işinizin aksamadığına şahit olacaksınız Alarm v1.0 sizden aldığı bilgileri kendine özgü bir kod haline getirip disk belleğinizde saklayarak 1 yıl sonraki görüşmelerinizi bile kaçırmamanızı sağlar.

Mp3 , Wav, Avi, Mp4, Mdi ve benzeri dosya uzntılarında bulunan tüm ses kayıtlarını çalabilme özelliğine sahiptir ama ben tarcihen Mp3 ve Wav'ın daha iyi olabileceğini düşündüm kalite ve performans açısından

Ama ben illa avi açmak istiyorum diyorsanız sadece programdaki aç buton'una tıkladıktan sonra dosya ismini yazdığınız bölüme *.* yazmanız tüm dosyaları görüntülemenize ve seçmenizi sağlar

Download : http://esoz.eu5.org/Alarm.rar



Saygılarımla Emrah KAYNAR
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Elinize ve emeğinize sağlık. Gerçekten faydalı bir program yapmışsınız. Biran önce indirip denemesini yapacağım. Kendi yazılımınız olmasıda ayrı bir güzellik. Programlama konusundaki bilginizi fırsat buldukça forumumuzda paylaşarak bu işe yeni başlamış yada fikir edinmek isteyen üyelerimize yol gösterirseniz seviniriz.

Unutmadan sormak istiyorum ; alarmın çalması için bilgisayarın açık olması şart varmıdır.
 
Kayıt
1 Ağustos 2010
Mesaj
38
Tepki
0
Öncelikle hepinizden özür dilerim uzun zamandır bir proje üzerine çalıştığımdan dolayı internet ortamında bulunmamaktayım bundan dolayı yazdıklarınıza çok geç cevap verdim tekrar tekrar özür dilerim.

@Abdullah Şahin
Sayın Abdullah ŞAHİN;

Teşekkür Ederim.

Hayır proğramımız bilgisayar'ımızın açık olması mantığı ile işlem görmektedir ama güzel bir fikir wake up sistemi eklenmesi daha yararlı olacaktır düşüncenizi paylaştığınızdan dolayı teşekkür ederim.

@GÜNEL AYVACI

Sayın Günel AYVACIK;

Proğram içerinde hâla eksiklikler bulunmaktadır ama en kısa zamanda bu eksiklikler giderilecektir.
 

Fulyam

Üye
Kayıt
18 Eylül 2008
Mesaj
1.262
Tepki
16
Merak ettim bende yazılımcı arkadaşım.. bende indirip bi bakiyim... Başarılar bu arada...
 
Kayıt
1 Ağustos 2010
Mesaj
38
Tepki
0
@Fulyam

Teşekkür ederim sizede başarılar dilerim.
Şuan kendim bile kullanmaktayım.

Wake up sistemini inşallah en kısa zamanda update edebilirim, wake on lan daha önce yapmıştım ama direkt wake up yapmayı hiç denememiştim.İnşallah yapabilirim biraz yoracak ama yanılmıyorsam bir shell komudu olması gerekiyor ama bulmak sorun wake up'ta yaparsak işlem tamam :)
 
Yukarı Alt