Yaptığım ilk logo

uclukalem

Üye
Kayıt
8 Mayıs 2012
Mesaj
4
Tepki
0
Merhaba arkadaslar photoshopa daha yeni yeni başladım diyebiliriz. Ufak tefek facebook sayfa profil ve timeline kapak resimleri düzenlemeye başladım. Sonrada bu foruma üye olup kendimi bu alanda daha da geliştirmeyi düşündüm. Online oyun severler için bir video sitesi yaptırmaktayım şuan. Tasarımı profesyonel bir arkadasa yaptırdım , kodlamasıda şuan devam etmekte. Kendimde bir logo yapayım dedim ve alttaki logoyu yaptım. Sadece font kullanıldı ve netten buldugum 2 resmi fonta monte ettim diyebilirim. Profestonel olmasada göze hoş gelen bir logo gibi geldi bana. Sizinde yorumlarınızı almak istediğim için paylaşıyorum. Domain adı logodan belli oluyordur heralde :)

 

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
19 Aralık 2011
Mesaj
1.154
Tepki
164
Güzel görünüyor fakat keşke kendiniz çizseydiniz kötüde olsa kendiniz yapmış olurdunuz.

İyi Çalışmalar Aramıza Hoşgeldiniz..
 

uclukalem

Üye
Kayıt
8 Mayıs 2012
Mesaj
4
Tepki
0
çizim olayını nasıl yaparım daha en ufak bir fikrim yok desem yeridir. adobe illustratorde mi yapmam gerekiyor çizimi acaba ? photoshopda çizim yapılmıyor bildiğim kadarıyla. yoksa ben mi yanlış biliyorum ?
 

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
19 Aralık 2011
Mesaj
1.154
Tepki
164
@uclukalem

Photoshop'ta çizim yapılır fakat biz daha kaliteli ve her boyutta çözünürlüğünü koruyacak bir çizim istiyorsak vectörel bir çizim programı kullanmamız gerekiyor. Örneğin CorelDRAW ve/veya Adobe Illustrator. Bu tür programlarla çizim yapmamız daha sağlıklı olacaktır hele ki bir Logo tasarlıyorsak kesinlikle Vectörel olması gerekiyor. Çünkü büyük küçük her alanda kullanılan bir Logo olacağı için kalitesini asla kaybetmemesi gerekiyor.

İyi Çalışmalar..

Hasan Y.
 
Yukarı Alt