Yardımcı grafiker olarak iş arıyorum

Kayıt
18 Nisan 2012
Mesaj
6
Tepki
1
Merhabalar,

Grafikerlik üzerine kurs eğitimi aldım.Etiket ve barkod işinde ,çocuk giyim üzerine desen tasarımı yapan firmalarda stajyer olarak görev aldım.Deneyimim az,yetiştirilmek üzere iş arıyorum ve çalıştığım yere uzun süreli faydalı olmak istiyorum.

Bende çok heyecanlandığım zaman kekemelik oluyor ve iş görüşmelerinde bunu sorun olarak gören kişiler oluyor.Ön yargılı yaklaşıp beni işe almıyorlar.Bana şans tanıyacak iyi bir yerde çalışmak istiyorum.

Şehir: Avrupa yakası merter
Aranan Şehir: Avrupa yakası
Cinsiyet: Bayan
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Corel Draw(orta)
Photoshop(orta)
Freehand(orta)
Quarkxpress(orta)

eroglusitare88@gmail.com
İlgilenenlere CV`mi yollayabılırım.Teşekkürler...
 

mda

Üye
Kayıt
7 Mayıs 2012
Mesaj
1
Tepki
0
@sitareeroglu




Merhaba, firmamız ciddi kurumsal firmalara hizmet vermektedir.İlanınızda belirttiğiniz özelliğiniz bizim için sorun değildir.İkamet adresiniz firmamıza yakındır.İletişim adresimiz..dtoruncu@martibasim.com
 

naci aslan

Üye
Kayıt
16 Mart 2014
Mesaj
29
Tepki
0
merhaba ben is sahibiyim.bos zamanlarinda evde internet uzerinde calisacak acil grafiker ve photoshop bilen birine ihtiyacim var. Naci ASLAN E-mail; info@naciaslan.com Gsm; 0532 261 2026
 
Kayıt
27 Mayıs 2014
Mesaj
4
Tepki
0
4. Levent Sanayi mahallesindeki iş yerimize tam zamanlı çalışacak bayan grafiker aranmaktadır. Sürekli olarak kampanya ve reklam bannerlarını tasarlayacak, şirketimize ait sanal mağazalrın tasarımlarını geliştirerek güncelleyebilecek ekip çalışması yürütebilecek ve iş geliştirebilecek personele ihtiyacımız vardır. Görüşme için 0212 270 25 25 Tuğba Hanımdan randevu alın lütfen.
 
Yukarı Alt