Yardımcı olur musunuz ?

ReLoaDeD

Üye
Kayıt
9 Kasım 2012
Mesaj
3
Tepki
0
Arkadaşlar yaptığım intro falan kaydetmeyi buldum


Cinema 4D ' de ilk yaptığım şey bu bunu şu an geliştiriyorum.


Hani yazının üzerinde beyaz bir ışık geçer ya onun adı neydi nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz ? Adını bile söyleseniz yeter Google'da araştırırım.
 

ReLoaDeD

Üye
Kayıt
9 Kasım 2012
Mesaj
3
Tepki
0
@bilalbulut


Evet teşekkürler.

Programdan çok iyi anlıyorsun galiba çok teşekkür ederim.

Hazır bir Dosya buldum ben


İşte bu

İndirdim düzenledim felan

Fakat indirdiğim dosyada harici başka dosyalar var hepsini nasıl birleştiricem yardımcı olurmusun :confused:

Çok Teşekkür ederim şimdiden.
 

bilalbulut

Üye
Kayıt
27 Haziran 2012
Mesaj
82
Tepki
4
İlk olarak yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .

Optical Flares bir plugin yani yardımcı eklentidir ve ''After Effects'' programı ile Cinema 4D programında hazırladığın projeni ''After Effects'' programına aktararak bu eklenti ile istediğin ışıklandırmayı yapabilirsin, konu ile ilgili bir çok tutorial var görüntülü inceleme yapabilirsin o tutoriallardan.
 

muratz

Üye
Kayıt
7 Haziran 2008
Mesaj
38
Tepki
0
C4d yi amatör seviyede kullanıyorum.Anladığım kadarıyla yorumlayacak olursam, bahsedilen ışık geçişini normal biçimde animasyonun içine eklenen bir ışık kaynağını hareket ettirerek versek olmuyor mu?Ben şahsen birkaç video çalışmasında bunu yaptım.Yanlış anlamadıysam bahsettiğimiz şey aynı.Mesela bir yazı kendi ekseninde dönerek ilerliyor, kadrajın ortasında duruyor, üzerinden bir baştan diğerine ışık geçiyor gibi birşey...Bahsedilen ışığı herhangi bir ekstra eklenti vs. kullanmadan hazırlamak mümkün.O ilk çalışmayı yapan biri için çok da kolay...
 

bilalbulut

Üye
Kayıt
27 Haziran 2012
Mesaj
82
Tepki
4
Uygulamanın yapılacağı program Cinema 4D ise ve kullanıcı programa yeterli derecede hakimse bu işlemi manuel olarak yapabilir bunda bir sıkıntı yok fakat bu arkadaşımız programda yeni ve bir kaç videoda ''Optical Flares'' pluginin yapmış olduğu ışıklandırmayı görmüş ve onun ismini öğrenmek istemiş, sanıyorumki Cinema 4D 'de o plugindeki ışıklandırmayı yapamayacak kadar yeni ve onun için en doğru yol ''Optical Flares''.
 

muratz

Üye
Kayıt
7 Haziran 2008
Mesaj
38
Tepki
0
En üstteki introya bakarak manuel olarak yapabileceğini düşündüm, yanılmış olabilirim.Ama yazıya istediği hareketi verirken aynı işlemi ışığa da uygulayabilir diye düşündüm.Optical flares dediğiniz hazır plugin C4d içinde kullanılıyor mu?Yoksa After Effects uygulaması mı?
 
Yukarı Alt