yardımlarınızı bekliyorum

Yas_aK

Üye
Kayıt
2 Ekim 2007
Mesaj
64
Tepki
4

Bende yetenek Sınavına hazırlanıyorum.. Resim kursuna başladım 2 haftadır qidiyorum ve Sunu belirtmek isterim ki Grafikerlik Her Zaman çizim ister bunun aksini düşünen grafiker diiLdir....
istediqin konu iLe ilqili Elimden qeldiqi kadar ayrıntı vercem..


Öncelikle GrafikerLik, İç mimarLık ,Endustriyel tasarım , Çizgi Flim Animasyon v.s. bu qibi boLumLere qirebiLmek icin Ö.S.S sınavından 4 yıLLık 185 puan barajını qectikten Sonra ..AsıL Sınav olan yetenek sınavını qeçmek qerekiyor.
yetenek Sınavı her Sene Ağustos ayı içerisinde oluyor. Sınav 2 aşama veya 3 aşamadan oluşuyor ( Üniversitesine göre değişiyor.) ve sadece karakalem çizim yapıyorsun.boyayla işin olmuyo yani :)

Eğer çizimin iyi değilse daha 9 ayın var şimdiden bi resim kursuna başla derim.Simdiden başlarsan qirceqin üniversiteyi kendin sececek duruma qelirsin tabi bunun içinde çok çalışman qerekiyor ve qideceqin kursun ne derecede bi eğitim verdiqi ve qecen senelerde kac kisiyi hanqi üniversitelere yerlestirmis ? cok iyi araştırman qerekiyor.

Eğer benim için üniversite önemli diiL hanqisi olursa oLsun farketmez diyorsan son 3 ay resim kursuna yazılırsın o yeter sana ... yanLız SoyLe bi durum var Son 3 ayda haliyle istek arttıqı icin fiyatLarda artıo :) ben su anda 2500 ytLye yazıLdım ağustosa kadar... Son 3 ayda qidersen 1500 veya 2000 ytl verirsin kursuna qore deqisir tabi...
benden bu kadar yinede Son karar senin ...

dipNOt: bi kursa qitmeden once iyice arastır ve iyice dusun... bunu qercekten istiyormuyum diye...!

boL şansLar umarım yardımcı olmuşumdur.
 
Yukarı Alt